Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Ben yazacaktım la onu. :(
Cavs'in savunma yok resmen, Ben böyle içeriye rahat kat edilen başka maç görmedim.
Switch yapamıyorlar,her perdeden sonra topa dönen boş.. Savunmada nerede duracaklarını bilmiyorlar, yardım gelmiyor. Hakaret resmen savunma yapıyor denirse bunlara

Cavs finalde olduğunun farkında değil galiba, İyice bir ezilsinlerde bir uyansınlar. 3.periyotu saymazsak izlediğimize değmedi ayıptır.

Curry ve Klay daha yeni ısınıyordu :) Demiştim OKC olsun GSW olsun bunlar başka seviyede diye. Cleveland bir gömlek aşağıda. Doğuda düzgün takım olmaması yanılgıya sebep oldu.

NBA'in belki de en iyi bench'i sahne aldı. Igoudala ve Livingston'ı çok severim iyi oldu bugün :) İlk iki maç zannetmiyorum Cle maç alsın. Üçüncü maç serinin gidişatını belirler. Artık benim yerime de izlersiniz..

Sas eleseydi OKCyi finali kazanma şansı vardı bence. Adamlar Bug gibiydiler lig zamanı. Clevrand daha sağlam oynuyor gibi geldi bana Playofflarda OKCden fakat GSWye karşı biraz ters kalıyorlar oyun yapısı açısından. GSW 4-2 alır gibi gözüküyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık