Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

Valheru21

Gerçi bana kalırsa Kobe MJ'den daha iyi de neyse oraya girmicem :D
Bence de girmeyelim oraya çıkamayız işin içinden.:D MJ ve ile Kobe arasındaki farkı en iyi anlatan sözlerden biri ile kapatıyorum bu konuyu. (Söz kime ait bulamadım gerçi)
"Jordan, gördüğümüz bir rüyaydı. kobe ise, uyandığımızda aklımızda kalanlar."

Majesteleri zirve olduğu için çok iyi bi oyuncunun direkt onunla kıyaslanması normal :) Mesele şu, aslında Jordan evet çok yetenkliydi ama aslında Iverson, Kobe ve evet Curry de kesinlikle o kadar yetenekli. Ama Jordan'ı majesteleri yapan şey onun mental yani zihinsel olarak eşsizliğiydi. Adam tek başına kaç tane maç kazandırıyor ve bunu başkası hiç yapamadı ve yapamıyor. Tek başına takımı bu kadar taşıyan başka oyuncu yok. Pes etmiyor, kazanmayı reddediyor adam ve bu yüzden en iyisi. Curry ile ilgili hayal kırıklığım bu benim: Hırs yok pek. Kobe de çok hırslıydı ama Jordan kadar olamadı çünkü o kadar maç veya başarı kazandıramadı tek başına takımına.

Toronto-Cleveland serisinde enteresan bi şekilde seyir zevki yükseldi :) Bu eşleşmeden pek umudum yoktu, ama Toronto kendini bulunca işler değişti. Şimdi Valanciunas da döndü işler kızışacak gibi iyice.

Edit: Öyle bir şey olmadı :hhh: Yine ev sahibi takım deplasman takımını eziyor ne biçim seri la bu.

Bu arada Kevin Love kendi gibi oynamaya başladı işte budur :alkis: Bu adamı izlemesi gerçekten keyifli ve Cleveland da keyif veriyor bu durumda.

Son düzenleme:
"Ben neden iki yıl üst üste MVP seçildim" adlı çalışmayı izlediniz..

Curry'nin savunması da bir harika ya. Aynı Durant gibi, bu ikisi tam komple oyuncular..

Golden State'in benchi kazandı maçı, Galibiyetlerini ise ilk 5'in şu sondaki savunması garantiledi.

Edit: Durant keşke westbrook'un hücum ribaund'u sonrasında çembere gitseydi.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık