Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Özellikleri iyi ama o hırsı liderliği yönetimi göremiyorum onda. Mesele sadece trible double yapmak ya da en çok sayıyı atmak Lebron için takımın tamamının iyi olmasını çok umursamaz bu yüzden de kendi parlar çok ama takım zamanla zayıflar değişmezse.
Şu finaller aynen oynanacak kabul edelim. Lebron gsw ta olsun ya da gsw tan bir shooter ı Lebron un yanına verelim. Sonuç ne olurdu?

Bu verdiğin 3 kişinin takımı Cavs kadar dandik oldu mu hiç? :S
Olduğu oldu Jordan haricinde ama Jordan da yine takımı ateşleyip oynatan adamdı. Lebron kendi istatistiklerini çok önemsiyor ve sorun orada. Yetenekli ama o liderlik karizma eksik onu diyorum yoksa yetenek ve fiziğiyle belki hepsiyle kapışır belki geçer de ama irade başka bir şey.

Olduğu oldu Jordan haricinde ama Jordan da yine takımı ateşleyip oynatan adamdı. Lebron kendi istatistiklerini çok önemsiyor ve sorun orada. Yetenekli ama o liderlik karizma eksik onu diyorum yoksa yetenek ve fiziğiyle belki hepsiyle kapışır belki geçer de ama irade başka bir şey.
Adamlar 6-7 kişilik takımla final yaptılar. Lebron olmasa 4-0 bitmişti seri. :/
Takımda Lebron'un çıkardığı pasları atabilecek biri olaydı şimdi durum tam tersiydi.

Adamlar 6-7 kişilik takımla final yaptılar. Lebron olmasa 4-0 bitmişti seri. :/
Takımda Lebron'un çıkardığı pasları atabilecek biri olaydı şimdi durum tam tersiydi.
Benim sırf şu seriyle ilgili değil bugüne kadar izlediğim Lebrondan izlenimim bu ama umarım şaşırtır beni de izleyecek bir adam olur biz de keyfini çıkartırız.

luzo

king james bi yere kadar getirebildi adam her maç tek başına oynuyordu, king james olmasa play off yapamazdı cavs.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık