Ya oynasa tamamlayacak da oynamıyor ki. Çocuğun bir yılı daha yanacak. :/
Kidd genelde mantıklı konuşur ama koç olunca normal bu konuşma. Porzingis zor karakter. Bir katkısı da yok eskisi gibi. Takımdan ayrılması iki tarafa yarar.Ya oynasa tamamlayacak da oynamıyor ki. Çocuğun bir yılı daha yanacak. :/
Luka: %99 - %1 : PorzingisYa oynasa tamamlayacak da oynamıyor ki. Çocuğun bir yılı daha yanacak. :/
Şunu ve yanında takımın yarısını verip alsınlar Giannis'i. Doncic ve kendisi Dallas'ı şampiyon yapmaya yeter.Kidd genelde mantıklı konuşur ama koç olunca normal bu konuşma. Porzingis zor karakter. Bir katkısı da yok eskisi gibi. Takımdan ayrılması iki tarafa yarar.
Doncic'in 60 Porzingis'in 10 sayı attığı maçtan sonra çıkıp "Doncicle beraber 70 sayı atıp maçı getirdiler" demeye başlar bu Kidd yakında.Luka: %99 - %1 : Porzingis
Harika tamamlıyor![]()
Basket izledikten sonra futboldaki reklamsızlık bana da garip geliyor yalnız. Play offlarda sırf daha fazla reklam izlensin diye molaları bile uzatıyorlar. Enayi bu futbol organizatörleri. xDAvrupa Şampiyonası daha çok izlenmiş Amerika'da bile. Nba finallerine reklam diyor millet. 90 dakika spora çok şaşırmış adamlar. Nasıl reklam arası olmaz diyorlar. NBA karşılaşmaları çok tuhaf. Gereksiz müzikler çalıyor ve seyircinin saçma danslarını izliyoruz. Bir süre sonra baş ağrısı yapıyor bu.
Türk NBA yayını reklamları tam yansıtmıyor galiba. Ben ABD medyasından takip ediyorum bedava diyeBasket izledikten sonra futboldaki reklamsızlık bana da garip geliyor yalnız. Play offlarda sırf daha fazla reklam izlensin diye molaları bile uzatıyorlar. Enayi bu futbol organizatörleri. xD
Edit: Enayi ağır oldu sanırım, affedersiniz. Saf diyelim. :d
Emin değilim ama molalarda TV yayınlarında bizim basketboldaki gibi taraftar yerine reklama gidiyor olabilirler.Türk NBA yayını reklamları tam yansıtmıyor galiba. Ben ABD medyasından takip ediyorum bedava diye. Pozisyon aralarında bile taraftara filan gidiyorlar. Ürün yerleştirilmeli reklam yapıyorlar. Reklam arası yok denecek kadar az aslında çünkü tüm oyun reklam. Uzun ara olmayınca anlaşılmıyor. Oyunun içine yedirmişler hep. Dediğim gibi yoruyor bu insanı. Sade spor olsa ve belirli aralıklarla 5 dakika reklam verseler daha iyi. Futbol gerçekten reklamı düşünmüyor bunlara kıyasla. Oyun akarken saha kenarlarında reklam var işte.