Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Phila'nın tur atlayacağını düşünüyorum hala, Brooklyn'de son maçı alır gibi geliyor. Olurda ikisi de elenirse 4 tahminden hiç birini tutturamayacağım.

3. çeyrek sonu 87-69 skoruyla molaya gidip 4. çeyrek maçı vermek büyük başarı. Hem de Embiid ve Curry bu kadar iyiyken.4. maçta aynı şeyi yaptılar hadi orada Embiid'e yazdı maç. Phila şu seriyi geçemezse Doc'a güle güle derler herhalde.

İlk 5 yine aynı muhtemelen, Sixers geçen ki 5'in fotosunu atmış 6. maç paylaşımında.

Altında Ben Simmons'a fena püskürüyorlar, tepkiyi hocaya yöneltseler daha iyiydi. 23 yaşında bu derece iyi savunmacının takımdan gitmesini mi istiyorlar ne yapıyorlar. Faul problemi tamamen olmasa da 1 sezon başı kampında yönelirse o tarafa daha iyi bir hale gelir.

Boston daha iyi bir takas yakalardı bence, çok aceleci davranmışlar gibi. Al Horford da senede 27 milyon ölü kontrat taşıyan adam çünkü ve baktım onun da Kemba'nın da kontrat bitimlerine 2 seneleri varmış. Şu anda Boston salary cap durumunda nereden nereye geldi, bir tane fazladan maksimum kontrat alanları mı açıldı bilmiyorum ama çok iyi bir takas gibi gelmedi bana.

O kadar yorum yapıyoruz ve alakasız sonuçlar geliyor. Şu playofflar çok garip oldu. Hardende bitmiş.
Sanki o kadar kurgumuza maç analizlerimize falan bakmadan pho supure supure şampiyon olacak

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık