Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Seri 1-0 oldugunda ben Buck alır diye oy verdim. Harden sakatlandı diye vermiştim ama seri gösterdiki Nets daha iyi takım. Umarım Kyrie gelir, Buck hiç iyi oynamıyor, haketmiyolar finali. 76ers bunları yer finalde.
Giannis üçlük olarak bayağı kötü, eğer turu atlarlarsa aynı şekilde phila'da atlarsa o seride ortalaması 20 sayıyı geçmez bence.

CP3 reis deli bir maç oynamış yine: 14/19 saha içi isabet (üçlük denememiş) ve 9/9 serbest atışla 37 sayı, 7 asist, 2 top çalma. Serideki maçları Suns sürekli domine ettiği için sıkılmış ve 4. maçı izlememe kararı almıştım ama CP'nin bu performansını kaçırdığıma üzüldüm. İşi gösteriye bile çevirmiş: Michael Malone maçın ardından tarihin en iyi oyun kurucusu olabileceğini söylemiş ki kesinlikle en yüksek seviyedekilerin arasında yerini aldı. Clippers ya da Jazz fark etmez, kim gelirse gelsin inşallah bir sakatlık olmazsa harika bir batı finali izleyeceğimizi düşünüyorum. Tabii gönlümden geçen Conley'nin de döndüğü (dönemezse zaten Clippers'a karşı işleri zor gibi) bir Jazz-Suns serisi. Takım oyununun bu sezonki en büyük temsilcilerinin karşılaşması çok eğlenceli olur diye düşünüyorum. Conley vs CP3, iki generalin taktiksel savaşları.
Diğer maçta ise, Kyrie'nin röntgen sonuçlarının negatif geldiğini söylemiş Nash. O kadar yüksekten tüm ağırlığını burkulmuş bileğine vererek düşmesine rağmen kırılmaması mucize. 5. maç zor görünse de 6. maça dönebilir gibi. Nash ayrıca Harden'ın parkede çalıştığını, şut attığını ama yine de kapatması gereken bir boşluk olduğunu söylemiş. Onun 5. maçta kesin oynayacağını düşünüyorum. Durant iki maçtır formsuzken ve Bucks da Kyrie'nin sakatlığından sonra iyice ateşlenmişken Nash'in bu maçı şansa bırakıp 6 ve 7. maçları kovalama riskine gireceğini sanmıyorum. Gerçi Durant ve Harris'in elinin yanmasına bakar bir maç ama göreceğiz artık.

Bu arada @Solid Snake kusura bakma ama Denver'ı yanlış tahmin ettiğimi kabul edemem, hatta ben bildim yani o seriyi bence. :oleyo2: Büyük kararsızlık yaşamıştım o eşleşmeyi oylarken ve eminim ki en sonunda Suns'ı seçecektim ama bu arkadaş aklımı çeldi:
Jokic hatırına bas Denver'a

Furkan'ı hiç kullanmıyorlar atışta, defansif olarak iyi başlamıştı ama kenara alınıp döndükten sonra bayağı maymun etti Huerter.

İki tane pota altı girip denedi kaçırdı. Bir tane de attı ama attığında simmonsun pası da iyi rol oynadı.

İkinci yarı ritme girmezse çok fazla süre bulamaz maçın devamında.

Furkan'ı hiç kullanmıyorlar atışta, defansif olarak iyi başlamıştı ama kenara alınıp döndükten sonra bayağı maymun etti Huerter.

İki tane pota altı girip denedi kaçırdı. Bir tane de attı ama attığında simmonsun pası da iyi rol oynadı.

İkinci yarı ritme girmezse çok fazla süre bulamaz maçın devamında.
Furkan'ın ayağına fazlasıyla şans geliyor, hocalar kendisine şans tanıyor ama değerlendiremiyor ne yazık ki.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık