Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Oynadı reyiz, fakat tutamazsın bu adamı buralarda. Micic de önümüzdeki yıl Oklahoma'ya gidiyor. Yani öyle varsayım saçma olur. En basitinden Luca Doncic Real de kalsaydı, ne Efes'im ne de Fener'in, Euroligi yoktu mesela.
Doncic, Doncic dediniz iki dakika izleyeyim dedim adamı, takımı bir kaç dakikada 8 sayı farkı kapattı hatta öne geçtiler sonra bu salatalığa 3,4 kere top geldi çoğu da boşa gitti, yine takım geriye düştü :bilmem:

Ama yorulduğu belliydi üçüncü setin başlangıcıydı, zaten 5 dakika izleyip kapattım :oleyo2:

Doncic, Doncic dediniz iki dakika izleyeyim dedim adamı, takımı bir kaç dakikada 8 sayı farkı kapattı hatta öne geçtiler sonra bu salatalığa 3,4 kere top geldi çoğu da boşa gitti, yine takım geriye düştü :bilmem:

Ama yorulduğu belliydi üçüncü setin başlangıcıydı, zaten 5 dakika izleyip kapattım :oleyo2:
Adam ilk yarı verimli şekilde 30 attı, hepside el üstü, kendi ürettikleri. 2 yarı, 2 de 0 faul attı yorgunluktan. Onun dışında topu yere vuran oyuncu yok. Herkez onun eline bakıyor, biryere kadar. Net süperyıldız konumunda oyuncu. Bogdanovic iyi bir yan parca konumunda.

İlk turda hepsini doğru tahmin etmiştim. Şu da var ki ankete ne zaman katıldığımızın bir önemi yok. Sonuçta bu anket sonuçlarına göre bir şey kazanacak değiliz. O yüzden zamanında sadece biz vardık, kimse yoktu gibi bir söyleme gerek yok bence.:D

Çeyrek final tahminlerim ki bunlar seri önceki tahminlerim ile aynı:

-Brooklyn
-Philadelpia
-Clippers
-Phoenix

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık