Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Giannis'in bugu gibi bir şey oldu bu serbest atış sırasında sayma işi. Adam resmen serbest atış atmamak için potaya gitmiyor. Giannis'in şut menzili de kolunun uzunluğu kadar olduğu için adam resmen bitik. :/ Zaten eski saldırganlığı yok ilk 2 maç itibari ile...

Bucks-Nets işkencesinden sonra karşılıklı iyi hücum edilen şu maç ilaç gibi geldi yemin ediyorum.

Son düzenleme:
Bu arada aklıma geldi de Giannis Bucks'la sözleşme uzatmamış olsaydı belki Dallas'a gelirdi sezon sonu. Doncic'le o, her sene en az konferans finali garanti demek. Takıma gidip kendisini takas etmezlerse berbat oynayacağı yönünde tehditte bulunsun bari. Böyle bir davranışın yaptırımı var mıdır acaba? :D Gerçi Porzingis bunun bir örneği sayılır: Cidden zor ama dediğim gibi Giannis'in Bucks yönetimine kurduğu baskının yardımıyla Cuban başkanım şunu ve yanında birkaç bir şey daha verip (draft falan varsa ne bileyim) kendisini alsa mükemmel olur.

Şunu anladım son 5,6 sende NBA'de. Çok kalite oyuncular var. Onlarca var. Bazıları Cidden sanat yapıyor. Ama her ne kadar jokic,lillard, embild,giannis,harden gibi elmas oyuncular mevcudiyet gostersede. Şampiyonluk
Durant,Kawhi,LeBron,Curry arası dönüyor.
Koçluk falan halt etmiş zaten

Şunu anladım son 5,6 sende NBA'de. Çok kalite oyuncular var. Onlarca var. Bazıları Cidden sanat yapıyor. Ama her ne kadar jokic,lillard, embild,giannis,harden gibi elmas oyuncular mevcudiyet gostersede. Şampiyonluk
Durant,Kawhi,LeBron,Curry arası dönüyor.
Koçluk falan halt etmiş zaten
Winner olmak başka birşey gerçekten
Adamlar en çok neye ihtiyaç varsa onu veriyor
Sadece curry farklı oda başka bir oyun oynuyor zaten

Reyiz o şutu atmadan önce müsayit pozisyonda attığı 3 topu kacırdı. İlk çeyrek hariç iyi bir maç geçirmedi. Bizim medya o üçlüğü sokunca abartmaya başladı klasik.

Reyiz Fener de oynasaydı ve kazanırsa, Fener kazanmış sayabilirdik. Bu konuda kesinlikle haklısın. :hhh:
Fener de oynamadı mı bu adam, yanlış istihbarat :utaniyorum:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık