Nba tarihinin en başarılı iki takımının maç tanıtım videosu:
Çok güzel olmuş. Maçı da bu arada Lakers 96-95 kazandı.
Jaylen Brown olsam isyan bayrağını çekmiştim. Şu anki takımdan kimleri kimleri kullanmışlar ama takımın iki ana oyuncusundan birini sadece 1-2 yerde 1-2 saniye göstermişler...Nba tarihinin en başarılı iki takımının maç tanıtım videosu:
Şu anki oyunculardan Jason Tatum, Kemba Walker, Marcus Smart ve Jaylen Brown gösterilmiş. Diğerleri de Boston için çok önemli oyuncular zaten. Kemba ile Tatum'u biraz daha bağırırken, konuşurken falan göstermişler farklı olarak. Bunun sebebi de takımın liderleri olmaları muhtemelen. Güncel performansına bağlı olarak biraz daha fazla gösterilebilirdi belki ama ne kadar reklam değeri taşıdığı da önemli. Bence bir sorun yok.Jaylen Brown olsam isyan bayrağını çekmiştim. Şu anki takımdan kimleri kimleri kullanmışlar ama takımın iki ana oyuncusundan birini sadece 1-2 yerde 1-2 saniye göstermişler...
Onur kırıcı.
Şefin %52 ile 10 üçlük attığı maçın sonundaki hareketi.
Ben rakip olsam "Deli herhalde." deyip geçerim valla, hiç takmam.Onur kırıcı.
Bir de adamı Harden gibi hakemler korumuyor. Ciddi sert savunma yapıyorlar hatta çoğu zaman iki kişi destekli savunuyorlar.Ben rakip olsam "Deli herhalde." deyip geçerim valla, hiç takmam.
Son maçlarını izleyemedim ama sezon başında 3 kişinin kendisini tuttuğu pozisyonlar bile gördüm. Çok acayip bir oyuncu.Bir de adamı Harden gibi hakemler korumuyor. Ciddi sert savunma yapıyorlar hatta çoğu zaman iki kişi destekli savunuyorlar.
Yanına bir buçuk adam konsa bile çok değişik bir takım oluyor.Son maçlarını izleyemedim ama sezon başında 3 kişinin kendisini tuttuğu pozisyonlar bile gördüm. Çok acayip bir oyuncu.