Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Giannis bugün Lakers karşısında yine karar alma problemlerinin olduğunu ve daha fazla yol alması gerektiğini gösterdi. Oyuna hiç ağırlık koyamamasının yanında 9 top kaybının ardından gereksiz bir foul ile altılayarak takımını son 1 dakikada yalnız bıraktı.

Bu arada başlıktaki anket yenilendi, erken olsa da MVP tahminlerinizi merak ediyorum.

Son düzenleme:
Lebron ve Durant bu performanslarını devam ettirirse ki ikiside zaten tutarlıdır dalgalanmaz çok performansları ikisinden birisi olur sezon sonu takımlarının konumu etkiler bunu.Artık antenkabloya vermezler herhalde sezon içi vatandaş saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde savunma yaptığı için eline aldığın her topu içeri penetre et smaçla playoff da savunmalar normal seviyede olması gerektiği gibi olunca ilk turda o da olmazsa ikinci turda tokatlan sonra mvp al güzel kanal buldu eleman.

Philly-Boston'a karşı kazanan taraf oldu. İyi bir eşleşme, iki takım da farklı oyunlar koydu ortaya. Ama Boston hücumda doğru düzgün bir şey üretemiyor gibi Tatum'un yokluğunda. Kemba eski Kemba değil diyebiliriz artık galiba. Geçen maç New York'tan 30 sayı fark yediklerini hatırlatalım. Bugün Jaylen Brown'ın ekstra performansıyla son dakikalara kadar maça ortak oldular, 42 sayı atmış Brown. Takımında bu kadar istekli bir oyuncu olmasını herkes ister sanırım, yani takım arkadaşlarını da olumlu etkilediğini düşünüyorum ne olursa olsun istekli bir oyun ortaya koyarak. Philly tarafındaysa Simmons son dakikaları çok iyi oynadı ve ortada seyereden maçta farkı yaratan isim oldu ki özellikle skor anlamında istenilen katkıyı veremiyordu son zamanlarda. Embiid'in de maçı 38 sayı 11 riband ile tamamladığını belirtince de onunla ilgili başka bir şey yazmaya gerek kalmıyor sanırım. Furkan da sahadaydı, bu maçla mı geri döndü emin değilim ama ben kendisini uzun bir aradan sonra ilk defa izlemiş oldum.

Brookly ise Cleveland deplasmanında yine hezimete uğradı. Pandemi nedeniyle takımların üst üste aynı maçı oynadığı çok oluyor bu sezon. Fikstürü takımların en az hareket edeceği şekilde optimize etmeye çalışıyorlar. İki gün önce oynanan maçta da yine Cleveland kazanmıştı. Neden oldu, nasıl oldu bilmiyorum ama Cleveland baya baya iyi bir takım olmuş gibi görünüyor; iki maçı da iyi oynayarak kazandılar. Cedi 25 sayıyla oynarken 42 sayı atan Sexton kariyer rekorunu kırdı. Savunma anlamında bile katkı veriyor Sexton bugünlerde, gerçekten formda görünüyor ve bu galibiyetlerdeki esas aktör oldu. Brooklyn tarafındaysa Durant bu maç dinlendirildi; Kyrie ise geri döndü, iki maçtır sahada.

Yorumu burada tamamlayıp Dallas-San Antonio maçarının da sonlarına bakayım bari, belki edit geçerim o maçla ilgili. Doncic yine harikalar yaratıyor diyolla...

Anlaşıldı artık, 50 yaşına kadar oynamaya niyetli kral. Birkaç sene içinde öyle pat küt potaya gittiği fiziksel seviyeden düşeceğini hesaba katıp deli gibi şut sokmaya başladı manyak. 7/11 üçlük, son çeyrekte 9/10'la 21 sayı, toplamda 19/26 saha içi isabet ile 46 sayı :sapkali: (Bu sezon %38 ortalamayla maç başına 7 üçlük atıyormuş.) Lakers taraftarı olmamı sağlayan adamın ölüm yıl dönümünde (RIP Kobe), en iyi oyuncumuzun böyle mükemmel bir performans ortaya koyması sevindirdi. Üstüne gidip bir de Kaan Kural'ın son programını izledim, 4 gün önceydi ama haftanın takımı olarak Lakers'ı seçip bir güzel övmüşler.

Lakers, Philly karşısında mucizevi bir geri dönüş gerçekleştiriyordu. 93-105 iken 13 sayılık seriyle one geçtiler, maç boyu atamayan KCP bile çok zor bir üçlük soktu. Ama son saniyede Tobias Harris orta mesafeye gidip soktu, 106-107 Philadelphia kazandı. Keyifli bir maç oldu.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık