Philly-Boston'a karşı kazanan taraf oldu. İyi bir eşleşme, iki takım da farklı oyunlar koydu ortaya. Ama Boston hücumda doğru düzgün bir şey üretemiyor gibi Tatum'un yokluğunda. Kemba eski Kemba değil diyebiliriz artık galiba. Geçen maç New York'tan 30 sayı fark yediklerini hatırlatalım. Bugün Jaylen Brown'ın ekstra performansıyla son dakikalara kadar maça ortak oldular, 42 sayı atmış Brown. Takımında bu kadar istekli bir oyuncu olmasını herkes ister sanırım, yani takım arkadaşlarını da olumlu etkilediğini düşünüyorum ne olursa olsun istekli bir oyun ortaya koyarak. Philly tarafındaysa Simmons son dakikaları çok iyi oynadı ve ortada seyereden maçta farkı yaratan isim oldu ki özellikle skor anlamında istenilen katkıyı veremiyordu son zamanlarda. Embiid'in de maçı 38 sayı 11 riband ile tamamladığını belirtince de onunla ilgili başka bir şey yazmaya gerek kalmıyor sanırım. Furkan da sahadaydı, bu maçla mı geri döndü emin değilim ama ben kendisini uzun bir aradan sonra ilk defa izlemiş oldum.
Brookly ise Cleveland deplasmanında yine hezimete uğradı. Pandemi nedeniyle takımların üst üste aynı maçı oynadığı çok oluyor bu sezon. Fikstürü takımların en az hareket edeceği şekilde optimize etmeye çalışıyorlar. İki gün önce oynanan maçta da yine Cleveland kazanmıştı. Neden oldu, nasıl oldu bilmiyorum ama Cleveland baya baya iyi bir takım olmuş gibi görünüyor; iki maçı da iyi oynayarak kazandılar. Cedi 25 sayıyla oynarken 42 sayı atan Sexton kariyer rekorunu kırdı. Savunma anlamında bile katkı veriyor Sexton bugünlerde, gerçekten formda görünüyor ve bu galibiyetlerdeki esas aktör oldu. Brooklyn tarafındaysa Durant bu maç dinlendirildi; Kyrie ise geri döndü, iki maçtır sahada.
Yorumu burada tamamlayıp Dallas-San Antonio maçarının da sonlarına bakayım bari, belki edit geçerim o maçla ilgili. Doncic yine harikalar yaratıyor diyolla...