Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Haydaaaa çitos parasına Kevin Durant...
Tuğlacıdan kurtulmuşlar sonunda ama Brooks'a üzüldüm bayağı iş yapıyordu takım için. Bana göre iki iyi savunmacı gitmiş takımdan, yerlerine de o eforu veremeyecek bir oyuncu gelmiş. Şampiyonluğa odaklı bir kadro kuracaklarsa Alperen'de yolcu bence bakalım nereye takaslayacaklar. Udoka'nın oyuna hem Durant hem Alperen gitmez bana göre. -

Tuğlacıdan kurtulmuşlar sonunda ama Brooks'a üzüldüm bayağı iş yapıyordu takım için. Bana göre iki iyi savunmacı gitmiş takımdan, yerlerine de o eforu veremeyecek bir oyuncu gelmiş. Şampiyonluğa odaklı bir kadro kuracaklarsa Alperen'de yolcu bence bakalım nereye takaslayacaklar. Udoka'nın oyuna hem Durant hem Alperen gitmez bana göre. -
Alperen'i zaten en başından istemiyordu :S Dediğin gibi Alpi biraz savunma yapmayı öğrenmeli ama vücut hantal kalıyor..

Houston için muhtesem bir takas.Hem Jalen green den kurtuldular hem de çok bir kayıp vermeden Vanvleet amen thomson Alperen i bozmadan kadroya ligin en skorer starlarından birisini kattılar.Artık Alperen e ikili sıkıştırma işi sıkar her sıkıştırmada 2 skor opsiyonu olacak ya durant ya vv hazır bekleyecek sıkıştırma getirmeyince de durduramıyorsun zaten.Alperenden Jokic ortalamaları tutturduğu bir sezon bekliyorum.Bol trible double lı bir sezon olsun.

Phoenix için de daha iyi olmuş. Durant,Bookera yardım edemiyordu çok ağırlaştığı için. Beal gitmezse Brooksta iyi katkı sağlar.

tamam, tyrese haliburton sakatlandı eyvallah da bu kadar da basit top kaybı yapılmaz ki? 3-4 pozisyonda bir saçmalıyor indiana.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık