Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Son şampiyon bucks zaten iyi takımdı,Nets'de 3 süperstarlı kadrosu ve iyi parçalarıyla bu sene sakatlık yaşamazlarsa gene şampiyonluk adayı olurlar.Bunların üstüne bir de Miami canavar gibi kadro kurdu çok dengeli tam bir playoff takımı.Phila Ben simmons kolsuzunu takaslamayı başarıp bu çöp karşılığında 2 sağlam oyuncu kaparsa daha etkili bir takım olur.Doğuda kan gövdeyi götürecek gibi bu sene uzun seneler sonra vahşi batı yerine doğu daha çok konuşulacak gibi bu sene.

Son şampiyon bucks zaten iyi takımdı,Nets'de 3 süperstarlı kadrosu ve iyi parçalarıyla bu sene sakatlık yaşamazlarsa gene şampiyonluk adayı olurlar.Bunların üstüne bir de Miami canavar gibi kadro kurdu çok dengeli tam bir playoff takımı.Phila Ben simmons kolsuzunu takaslamayı başarıp bu çöp karşılığında 2 sağlam oyuncu kaparsa daha etkili bir takım olur.Doğuda kan gövdeyi götürecek gibi bu sene uzun seneler sonra vahşi batı yerine doğu daha çok konuşulacak gibi bu sene.
Chicago da iddialı bence yine sakatlık olmazsa

Ben de Lakers'cıyım da bu nasıl takım kurgusu buradaki en büyük problem yaşları değil takımda şutör yok. Lebron geçen sene çok kötü geçirdi Suns serisinde büyük üzüntü yaşadım savunmayı tamamen bıraktı el bile kaldırmıyordu çoğu pozisyonda bu senede aynısı olur.Takım bas bas bağırıyordu şutör yok bu takımda diye bu sene bir tane adam akıllı şutör katmadılar.Tek ihtimal cam adam Davis'ın bir mucize olup sezonu sakatlanmadan bitirip playoff a sağlıklı girmesi bir tane de yenilerden sürpriz performans çıkarmaları.Bir de Lebron'un tamam efsane adamsın tamam yaş da aldın ama savunmayı bırakmaması gerek Suns serisinde birçok pozisyonda 1 metre önündeki adama bile laf olsun diye olsada el bile kaldırmadı umarım kral bu sene asılır belkide son şampiyonluk senesi olacak bu sene.Westbrook'a gelince o gene triple double a yakın performanslar verecektir katkı sağlayacağı kesin çoğu kişinin aksine westbrook'u beğeniyorum Lakers'a katkı sağlayacak.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık