Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
İzleyemedim maçı ama istatistiklere baktım. Curry 31 dakika süre alıp 5 üçlük denemiş. 5'te 3 isabet bulmuş kötü de değil, garip geldi bu kadar az denemiş olması.

Furkan 18 dakika süre alıp 5 üçlük denemiş 1'i isabetli. PlayOff'ta yıldız olma şansı ayağına geldi Simmons bu kadar kötüyken, yüzde 20 ile oynuyor bu da. George Hill bu kadar kötüyken formayı ona kaptırdı iki maçtır. Doc olduğu sürece Furkan gelecek sezonu da hikaye ilk 5 oynayacağı bir takıma gitmeli ve performansını arttırmalı artık. Minimum 20 sayı ile bitirmeli maçları özgüveni düşük oyuncu değil kaçırsa da deniyor.

Şu serinin kaybının hiç bir açıklaması yok gibi. Net bir şekilde daha iyi oyunculardan kurulu Phila. 4'te 0 yaptık tahminlerde. :D

Şu dört takım içinde en şampiyon gibi oynayan Phoenix gibi duruyor. Geçmişte duyduğum sempatinin hatrına kupayı da alsınlar istiyorum. İlk şampiyonluk yakışır bu sene artık.

4'de sıfır ben nerdeyn bileyim phila'nın patatese bağlayacağını,Harden'la 'İrwing'in aynı anda sakatlanacağını,Clippers'da ismini ilk kez duyduğum bir oyuncunun 39 sayı atacağını saçma sapan işler.Suns'la Atlanta'yı yakıştıramıyorum şampiyonluğa Bucks olsun bari.Şimdi Bucks dedik diye serinin ilk maçında Antenkablo ya da Middleton sakatlanır zerre şaşırmam.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık