Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Playin öncesi ben de suns alır diye düşünüyordum ama playindeki gibi ad ve lj ağırlığını koyar diye düşünüp lakersa vermiştim oyumu ama sonradan fikrimi değiştirdim. Sonra lakers yense de fikrim değişmedi sonuçta. Tahminimi doğru sayarım ben.

Nets vs boston maçlarını izleyemedim netsin savunması nasıldı?
İyi bir savunmaları yok tabiki ama kötü de değiller.Asıl olay rakip 140 atsa bile bunlar 150 atacak bir görüntü veriyorlar 3 süperstar birbirini hep gazlıyor en ufak anlaşmazlık yok ve üçüde nerde sazı ele alacağını biliyor.İşin tuhafı en beğendiğim adam harris nets te sezon içinde çok izlemedim ama tüm sezon verimli oynamış 3 tane topa aşık olan adamın olduğu takımda hatırı sayılır sayı atıyor şutu çok düzgün.

Rick hocam Kawhi'ye ikili sıkıştırma getir artık, Reggie Jackson 50 atsın atabiliyorsa ama Kawhi kesin atıyor niye farketmen bu kadar geç sürdü :( 4.çeyreğin başındaki 5'lerde farkın erimesine ve geri düşmeye neden oldu.. Uzun 5 işe yarıyor işte niye kısaya dönüp olmayan kısalarının dayak yemesini kenardan izliyorsun, anlamıyorum gerçekten.. hoşuna mı gidiyor..

O sabah öyle bir sabahtı ki Kawhi'ın alev alev yandığını gören Güneş "Böyle bir ateşin olduğu yere doğmak benim haddime değil." deyip geri dönmeye karar vermişti. İlk çeyrekte 3 sayı attıktan sonra arkadaşlarına "sizin oynayacağınız topu..." diyerek 45 sayı attı robot reis. Her ne kadar Dallas'ı desteklesem de bu performansa şahit olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.
Bu arada NBA tarihinde ilk 6 maçı da deplasman takımının kazandığı ilk seri olmuş.

Bu gece günlerden Brooklyn... Çok zor bir seri bence final serisi. Bu arada darağacında olsak bile son sözümüz Brooklyn ve Durant...

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık