Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Şanlı Memphisim ayar veriyor resmen.Umarım kazanırlar da p-o tecrübesi edinirler.Ja Morant Memphisin yıllardır beklediği franchise oyuncu olma yolunda emin adımlarla ilerler.

Ekleme: Ja Morant sen çok büyük oyuncu olacaksın aslan parçası.Allah sakatlıktan falan korusun.

Son düzenleme:
Green o son topu kullanış biçimi. :artiz: Yemin ederim ben daha dengeli şut çıkarırdım. :D
Curry batırdı son topu kullanmayarak. Green'in atış şekli hayatında ilk defa okulda pota görmüş öğrencilere benziyor.

İlk turların nasıl sonuçlanacağına dair bir anket ekledim. Tabii oy haklarınızı aynı eşleşmedeki takımlara vererek kullanabiliyorsunuz ama düzenli bir şekilde oy atarsanız sevinirim. Utah-Memphis eşleşmesi sığmadı, onun dışındaki yedi eşleşme için yedi oy hakkınız var.
Eline sağlık. Birkaç günlük zaman sınırı ve oy değiştirmeme özelliği koyarsan daha heyecanlı olur. Şimdi son gün herkes oy kullanır. Zor serileri bilen kişileri göremeyiz.

Eline sağlık. Birkaç günlük zaman sınırı ve oy değiştirmeme özelliği koyarsan daha heyecanlı olur. Şimdi son gün herkes oy kullanır. Zor serileri bilen kişileri göremeyiz.
Oy değiştirme hakkını iki üç gün sonra kaparım diye düşündüm, şimdilik kendimizce tartıp karar vermeye çalışalım :D Oylamanın kapanma vaktini de ilerleyen günlerde değerlendiririz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık