Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
3.maçtan sonra da söylemiştim Butler hayatının maçını oynamıştı AD playofflardaki en etkisiz oyununu oynamıştı Lebron'da vasat oynayınca Miami almıştı.Aynı senaryo tekrar yaşanmazsa çok zor Miami'nin maç kazanması ve şimdi üst üste kaybetmeden 3 maç boyunca Butler'ın yeniden 40 atması AD'nin etkisiz olması Lebron'un da vasat oynaması lazım ki çok mümkün değil benim gönlümden geçen 4-0 Lakers'tı ama Butler bir maç için de olsa değiştirdi herşeyi.Şimdi Miami basketbol tarihinin en büyük mucizesini gerçekleştirmek zorunda başarırlarsa Lebron'un clevland la 3-1 den çevirdiği şampiyonluk kadar büyük olay olur ama dediğim gibi AD ve Lebron'un ikisinden birisinin tek kollarını bağlamak gerek bunun olması için.Aslında Miami için bu kadar umut besleyenlerin nedeni Herro denen arkadaş 20 yaşında ki adam playofflarda süperstara dönüştü umarım bir zamanlar Jeremy lin in parlaması gibi birkaç aylık bir parlama değildir.
Dostum Butler iyi oynadı. Lebron vasat oynadı, maçın sonunu daha da vasat oynadı. Maç kafa kafaya gitti hep. Son 1.5 dk kala Butlur 3. girmedi, hızlı hücümda Laker'ın 3. girince maç orda çözüldü. Tam tersi olsa seri dengeye gelmişdi. Seri şu an oyun olarak tamamen dengeye gelmiş durumda. Miami biraz daha az hucum ribant'u verse emin ol işler çok farklı olabilirdi.

Lebron'dan pek haz almamamın sebebi tam olarak bu maç. Abi her posizyona şikayet ediyor. Daha ucuzunu sana çaldılar 30 sn önce.

Lakers atana kadar hücum ediyor. Ribaunt alamıyolarki. Biraz daha iyi ribaunt alsa Miami son 3 maçtır daha iyi gözüken takım.

Maçın sonlarında o faulu yapan Morris miydi ya ! 2 sayı hediye etti adam :D

Lakers şampiyon olamazsa nedeni Lebron amcanın final mvp olmak için her saçmalığı yapma ihtimalinin olması :D

Lakers'a attım oyumu ama tam bir takım tutmuyorum :sapkali:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık