Şimdi abisinin galaksisinde kayan bir figürandan ibaret olduğu ortaya çıktı.Demek keramet isimdeymiş. Kawhi değil ama Leonard bak döktürüyor. Öbür çakma Curry de böyle sahne çalmıştı biraz ikinci maç
![]()
Şimdi abisinin galaksisinde kayan bir figürandan ibaret olduğu ortaya çıktı.Demek keramet isimdeymiş. Kawhi değil ama Leonard bak döktürüyor. Öbür çakma Curry de böyle sahne çalmıştı biraz ikinci maç
![]()
O da bir şeyŞimdi abisinin galaksisinde kayan bir figürandan ibaret olduğu ortaya çıktı.![]()
31-30 = Seth Curry'nin ilk yarı skoru.O da bir şey![]()
31-30 = Seth Curry'nin ilk yarı skoru.Tek artısı oymuş garibimin.
![]()
İzlemesi zevkli, ben de seviyorum öyle şutları ama T-Mac deyip gaza getirme şimdi beni.Şu Lillard'ın şutlarına da bayılıyorum ya T-Mac de böyle sokardı topları. Topu fırlatıyormuş gibi sert giriyor top.
NBA hesabı maçtan önce Brandon Roy'un geçmiş bi play-off performansını paylaşmış zaten, benim yüreğim daha fazla dağlanamazİzlemesi zevkli, ben de seviyorum öyle şutları ama T-Mac deyip gaza getirme şimdi beni.![]()
Verdikleri gaz işe yaramış.NBA hesabı maçtan önce Brandon Roy'un geçmiş bi play-off performansını paylaşmış zaten, benim yüreğim daha fazla dağlanamaz![]()