Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

amasrali

fınalde clıppers mıamı cok guzel olurdu baskandan dolayı yasadıkları sıkıntılı donemden doc rıvers ve oyuncuları atlatıp fınalde cok sevıp destekledıgım mıamı yense guzel bı sezon olurdu :D

İndiana da Hibbert'ın akla mantığa yatmayan düşüşü sonrası Heat finali kapar. Batıda durumlar karışık. Clippers-Thunder-Spurs hepsi şampiyonluğa aday. Durant normal sezondaki insanüstü basketboluyla playoff öncesi Heat'e big 3 ye büyük mesaj verdi. Ama Tony Allen'ın savunmasında ne kadar zorlandığını gördük. Clippers ırkçılık olayından sonra büyük şok yaşadı ama Thunder serisini 7. maça taşıyacak güce sahipler bence. Umarım Chris Paul Clippers organizasyonunda bir şampiyonluk yaşar.

NBA her zamanki gibi tahmin edilemez.Lebron her 3 numarayı bastırıyo iyice canavar oldu.Chalmers-Cole desen belki çok kaliteli değil ama müthiş katkı veriyorlar.Gönlüm OKC'den yana ama Spursu geçseler bile Miamiyi geçecek görüntü vermiyorlar bana.Hele hele başlarında Scott Brooks varken.Napıyo bu adam allasen?

OKC bir sürpriz yapabilir ama Spurs her türlü final oynayacaktır.Onun dışında şu inişli - çıkışlı Pacers'ın Heat karşısında şansı yok diyorum.En fazla iki maç alabilirler bu halde.Bundan iki veya bir seneki Pacers bile daha iddialıydı.

Ayrıca kimse bana Clippers şampiyonluk adayı (idi) falan demesin.Tarihi zaten berbat NBA'in en kötü tarihine sahip bir takım şu kadro kurulduğundan beri bile ikinci turdan ötesini göremediler , göremeyecekler.

OKC bir sürpriz yapabilir ama Spurs her türlü final oynayacaktır.Onun dışında şu inişli - çıkışlı Pacers'ın Heat karşısında şansı yok diyorum.En fazla iki maç alabilirler bu halde.Bundan iki veya bir seneki Pacers bile daha iddialıydı.

Ayrıca kimse bana Clippers şampiyonluk adayı (idi) falan demesin.Tarihi zaten berbat NBA'in en kötü tarihine sahip bir takım şu kadro kurulduğundan beri bile ikinci turdan ötesini göremediler , göremeyecekler.
Heat-Pacers eşleşmesini Heat 4-1 alacaktır diye düşünüyorum. Pacers çöktü. George'un bir yerlerini çok kaldırdılar. Süperstar filan... Göreceğiz süperstar bu eşleşme de takımını götürebilecek mi? :/ Hibbert desen ayrı kafada.
LAC konusuna da çok güzel değinmişsin bu arada. :good:

Heat-Pacers eşleşmesini Heat 4-1 alacaktır diye düşünüyorum. Pacers çöktü. George'un bir yerlerini çok kaldırdılar. Süperstar filan... Göreceğiz süperstar bu eşleşme de takımını götürebilecek mi? :/ Hibbert desen ayrı kafada.
LAC konusuna da çok güzel değinmişsin bu arada. :good:
Bende ona yakın bir şey olur diye düşünüyorum.En fazla 4-2 dememin sebebi Hibbert'la alakalı , eğer kendi gibi oynarsa bir maç oradan koparabilirler.

George konusunda ise ; SuperStar demek için çok çok erkendi , henüz ne NBA'de ne bu alanda kanıtladığı bir şey yok.Ancak ben onda bu potansiyeli görüyorum , çok keskin olmasa da sıkı çalışırsa olabilir daha bunun 27-28 yaşına kadar yolu var.Bir Basketbolcunun Prime dönemine girdiği ve zirveye oynadığı yaşlar.

Bu sene Spurs'ün şampiyon olmasını çok istiyorum.İçimden de geçen bu yinede Heat şampiyon olursa şaşırmam.

Bende ona yakın bir şey olur diye düşünüyorum.En fazla 4-2 dememin sebebi Hibbert'la alakalı , eğer kendi gibi oynarsa bir maç oradan koparabilirler.

George konusunda ise ; SuperStar demek için çok çok erkendi , henüz ne NBA'de ne bu alanda kanıtladığı bir şey yok.Ancak ben onda bu potansiyeli görüyorum , çok keskin olmasa da sıkı çalışırsa olabilir daha bunun 27-28 yaşına kadar yolu var.Bir Basketbolcunun Prime dönemine girdiği ve zirveye oynadığı yaşlar.

Bu sene Spurs'ün şampiyon olmasını çok istiyorum.İçimden de geçen bu yinede Heat şampiyon olursa şaşırmam.
Kesinlikle süperstarlık için aday bir oyuncu. Ama çok erken söylenmeye başlandı ve benim görüşümce aşırı etkiledi bu George'u.
Batı da nedense içimden Thunder geçiyor. Durant ile Westbrook çok ayrı oynuyorlar bu sene. Ama bizim emaktarlar bırakmadan son bir şampiyonluk görsünler, o da gönlümden geçiyor.
Konuyla çok alakasız ama Anthony'yi bir kere şampiyon görmek istiyorum.

Kesinlikle süperstarlık için aday bir oyuncu. Ama çok erken söylenmeye başlandı ve benim görüşümce aşırı etkiledi bu George'u.
Batı da nedense içimden Thunder geçiyor. Durant ile Westbrook çok ayrı oynuyorlar bu sene. Ama bizim emaktarlar bırakmadan son bir şampiyonluk görsünler, o da gönlümden geçiyor.
Konuyla çok alakasız ama Anthony'yi bir kere şampiyon görmek istiyorum.
Georgu etkileyen sadece bu etken değildi.Ki ben bu SuperStar muhabbetlerinin onu çok etkilediğini sanmıyorum.Onu etkileyen bir Striptizciyi hamile bıraktı iddialarının çıkmasıydı.Üstelik George , LaC koçu Doc Rivers'ın kızı ile ilişki yaşıyor.Yani doğal olarak bu haberler büyük etki yaptı.Düşüş dönemiyle bu haberin çıkması da aynı zamanlarda oldu zaten.

Anthony , Bulls'a giderse fena...

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık