Dediğimiz gibi beklenen final geldi.İnşallah canım yaa:S
Batıdaki son şaklabanımız thunder olsun,aslında nba bizim için çok küçük![]()
Heat-Pacers eşleşmesini Heat 4-1 alacaktır diye düşünüyorum. Pacers çöktü. George'un bir yerlerini çok kaldırdılar. Süperstar filan... Göreceğiz süperstar bu eşleşme de takımını götürebilecek mi? :/ Hibbert desen ayrı kafada.OKC bir sürpriz yapabilir ama Spurs her türlü final oynayacaktır.Onun dışında şu inişli - çıkışlı Pacers'ın Heat karşısında şansı yok diyorum.En fazla iki maç alabilirler bu halde.Bundan iki veya bir seneki Pacers bile daha iddialıydı.
Ayrıca kimse bana Clippers şampiyonluk adayı (idi) falan demesin.Tarihi zaten berbat NBA'in en kötü tarihine sahip bir takım şu kadro kurulduğundan beri bile ikinci turdan ötesini göremediler , göremeyecekler.
Bende ona yakın bir şey olur diye düşünüyorum.En fazla 4-2 dememin sebebi Hibbert'la alakalı , eğer kendi gibi oynarsa bir maç oradan koparabilirler.Heat-Pacers eşleşmesini Heat 4-1 alacaktır diye düşünüyorum. Pacers çöktü. George'un bir yerlerini çok kaldırdılar. Süperstar filan... Göreceğiz süperstar bu eşleşme de takımını götürebilecek mi? :/ Hibbert desen ayrı kafada.
LAC konusuna da çok güzel değinmişsin bu arada.![]()
Kesinlikle süperstarlık için aday bir oyuncu. Ama çok erken söylenmeye başlandı ve benim görüşümce aşırı etkiledi bu George'u.Bende ona yakın bir şey olur diye düşünüyorum.En fazla 4-2 dememin sebebi Hibbert'la alakalı , eğer kendi gibi oynarsa bir maç oradan koparabilirler.
George konusunda ise ; SuperStar demek için çok çok erkendi , henüz ne NBA'de ne bu alanda kanıtladığı bir şey yok.Ancak ben onda bu potansiyeli görüyorum , çok keskin olmasa da sıkı çalışırsa olabilir daha bunun 27-28 yaşına kadar yolu var.Bir Basketbolcunun Prime dönemine girdiği ve zirveye oynadığı yaşlar.
Bu sene Spurs'ün şampiyon olmasını çok istiyorum.İçimden de geçen bu yinede Heat şampiyon olursa şaşırmam.
Georgu etkileyen sadece bu etken değildi.Ki ben bu SuperStar muhabbetlerinin onu çok etkilediğini sanmıyorum.Onu etkileyen bir Striptizciyi hamile bıraktı iddialarının çıkmasıydı.Üstelik George , LaC koçu Doc Rivers'ın kızı ile ilişki yaşıyor.Yani doğal olarak bu haberler büyük etki yaptı.Düşüş dönemiyle bu haberin çıkması da aynı zamanlarda oldu zaten.Kesinlikle süperstarlık için aday bir oyuncu. Ama çok erken söylenmeye başlandı ve benim görüşümce aşırı etkiledi bu George'u.
Batı da nedense içimden Thunder geçiyor. Durant ile Westbrook çok ayrı oynuyorlar bu sene. Ama bizim emaktarlar bırakmadan son bir şampiyonluk görsünler, o da gönlümden geçiyor.
Konuyla çok alakasız ama Anthony'yi bir kere şampiyon görmek istiyorum.