azıcık mantık yürütün.götü boklu kabuto, sannin moda gecti,edo itachi ve sasukeyle asık attı

neymiş itachi, susanoo acmadan jiraiyayı yenermiş

kabuto diyorum, jiraiya degil...sennin modda iki uchihaya kök söktürdü...
sannin modun verdigi gücü,kimse algıyamıyor sanırım.normal sartta madara hashiramadan üstün,hashiramanın chakrası varsa, madaranında var.onun kekkei genkaisi var,öbürününde var.ama madaranın, doga enerjisiyle asık atabilecek gücü yok,o yüzden kuramayı yanından getirmiş bilinen en büyük chakra kütlesi.hashiramanın cagırdıgı o tokat makinesi,onun ruhuna özel bir sennin cagırımı ve yanında kurama olmasına ragmen ezmiş madarayı.
kabuto ,yılanlara özgü sannin moda gecip o tekniklerle,itachi ve sasukeyle aynı anda asık attı,adamlar izanami kullandı ama dikkat edin edo bir beden kullandı.ikiside canlı olsa kabuto ikisinide yenerdi.
ha derseniz jiraiyayı gecirmezler sennin moda, eyvallah derim.ama en güçlü hallerini alıyorsak,jiraiya sennin modda nagatoya denk bir adam,o bile acıkca kazanamayabilecegini söyledi.narutoya verilen bilgiler jiraiyaya gelseydi tek tek indirirdi hepsini,çünkü narutonun chakrası bitti,jiraiyada limit yok.
itachinin genjutsusunu yiyeyim, az makul olun,adam o kurbagalarla rinneganı en güçlü gözü genjutsuya aldı
ya yiyeyim karizmasını tipini,e.oda adama mutlak bir güc vermiş ötesi varmı.itachinin mangekyo kullanması kan kusmak demek,kisame daha tehlikeli normalde, çünkü oda samehada sayesinde sürekli chakra yeniliyor.
dragon ball izleyenler bilir.orda nihai teknik genki damadır,enerjisini evrenden alır.kishi bu enerjiyi almıs,sennin mode yapmıs.ondan daha büyük bir güc yok,bir kişinin içindeki enerjimi daha güçlüdür, tüm dogadakimi ?
niye madara, hashiramadan o kadar güce ragmen hala doga enerjisini cekmeye cabaladı sanıyorsunuz.
niye kabuto,rse yaklastım sannin mode sayesinde dedi sanıyorsunuz.
orochimaru senju genleriyle vucudunu kaplayarak buna ulasmaya calısmıs.ama biliyorduki ona uchihada lazım o yüzden sasuke sasuke diye inledi.madara ise direk uchiha, takmıs geni kafa rahat.
ama tamamlanabilmek için, sennin olmakta lazım.ve koca dünyada sadece; rs,hashirama,jiraiya,kabuto,naruto vede bu gücü calan madara var.rinneganın tak cıkar oldugu naruto evreninde en mutlak güc;doga enerjisi. en tehlikeli güc ise rinnegan.ve jiraya,basit taijutsu. sadece element kombinasyonu ninjutsular ve genjutsu yani 3 temel shinobi gücüyle 3 tane rinnegan kullanıcısı aldı.
yoksa benim gözümde seride orochimaru daha degerlidir.ama jiraiya sennin olarak onu asıyor,zekada ve bilgide degil ama saf ve mutlak gücte...ha orochimaru kabutonun yerine sannin olsaydı, o zaman zaten tartısmazdım bile.yinede jiraiya o kurbagaları omuzuna koydugu sürece, sınırsız chakraya sahip yegane shinobidir.gördük hashiramanın hatta bijuuaların bile bitiyor chakrası.