Hashirama ve madarayi gorunce yerim digerlerini dicek
Aynen Hashirama vs Madara serinin en iyi 2'sinden benceHashirama ve madarayi gorunce yerim digerlerini dicek
Eh anımsattın bana gidip izlesem miDaha İtachi-sama'yı görmemiş![]()
Aç da izle Deidera'ya ayar verdiği sahneyiEh anımsattın bana gidip izlesem mi
Ah ah Deidara'yı da severdim ne güzel sanatı vardı.
HahahaAç da izle Deidera'ya ayar verdiği sahneyi![]()
Adam herkese ayar verdi göçtü gitti sonra yaHahahaNe güzel parlıyordu Güneşte. Sanki Jesus
![]()
Hatta adı Yagura idi sanırım. 3 veya 4. Mizukage'ye de ayar vermişliği vardır flashbackteAdam herkese ayar verdi göçtü gitti sonra ya
Kakashi, Deidara, Orochimaru, Naruto, Sasuke, Kabuchimaru, Nagato sanırım hepsi bu kadardı. Tabi filler kısımda da Danzo'ya da ayar veriyor![]()
Şu sıralar o kadar yoğunum ki. Şimdilik 4-5 bölüm ancak izleyebiliyorum. Belki ilerleyen zamanlarda yapabilirim. Lee coştu yalnız. Gaara çömlek olduKendisi Naruto'ya diyor ya zaten, o da Sakura'dan bile güzel diye şaşırıyor. Japonların böyle çok şeyi var, çoğu mangada görmek mümkün.
@Densetsu no Samurai
Sen teori, fikir üret, bizde bilmiyormuş gibi tartışalım. Bu seriden spoiler yemediysen, izledikçe fikirlerini yazmanı isterim.
Onu genjutsuya alan Obito değil miydi yaHatta adı Yagura idi sanırım. 3 veya 4. Mizukage'ye de ayar vermişliği vardır flashbackte![]()