Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Valla şu ana kadar her şey güzel diyor diyebilirim. Naruto'yu bile sevdim la :D Güldürüyor beni. Şu anki çizgisini bozmazsa Luffy'den daha kaliteli bir ana karakter diyebilirim. Felsefesi güzel. Aksiyon güzel. Müzikler çok güzel. İyi gidiyor bakalım :)

@Riful

Karakter kalitesi konusunda Op'u geçmedi daha. Öyle kolay kolay da geçeceğini sanmıyorum hiçbir serinin. İlerleyen bölümlere bakaceğiz :)
Birde Op'u hafta hafta takip ettin ve üzerine çok fazla sohbet etme imkanı buldun. Seriye verilen emekte değerini artırıyor. Naruto'yu ona göre değerlendir birazda.

Serinin en kötü tarafı Sakura diye birinin olması.

Haku bu arada erkekti, onuda söylemeden geçmeyim.

Jiraiya-sensei tüm serilerin en iyi karakteridir. Ondan iyi başka karakter yoktur. Ki Kishi bile saygısından ona dokunmadı.

Sakurada sonlara doğru kendini sevdiriyor. Naruto vs açısından Op'a göre daha iyi , Op ise kurgu ile ön plana çıkıyor.

Birde Op'u hafta hafta takip ettin ve üzerine çok fazla sohbet etme imkanı buldun. Seriye verilen emekte değerini artırıyor. Naruto'yu ona göre değerlendir birazda.

Serinin en kötü tarafı Sakura diye birinin olması.

Haku bu arada erkekti, onuda söylemeden geçmeyim.

Yes Haku'yu biliyorum. Beybi feys :)

Haklısın Op'un üstüne çok emek var. Naruto bittikten sonra geçen tartışmaları vs. okurum ama muhakkak. Tartışma dönmeden serinin inceliklerine vakıf olamıyorsun.

Bu arada Sakura gerçek gereksiz yahu. Bildiğin İchigo diye fırıldak gibi dönen İnoe. Görmezden gelmeye çalışacağım kendisini :)

Bunu bitirince yakın zamanda op karakterlerinin sadece arada sırada verilen kuru laflardan ibaret olduğunu fark edeceksin;)
Diyosuuuuuuunnn :fool::hoo::D

Net çok yavaş ya. Bunları indirip indirip izlemek lazım aslında. İşkence çekiyorum şu an :(

Onu kız sanıyordum hep :(
Wikide erkek yazmışlar ama inanm~yorum erkeğe benzemiyordu , eğer erkekse ağır yaoi kokusu aldım :(
Kendisi Naruto'ya diyor ya zaten, o da Sakura'dan bile güzel diye şaşırıyor. Japonların böyle çok şeyi var, çoğu mangada görmek mümkün.
@Densetsu no Samurai

Sen teori, fikir üret, bizde bilmiyormuş gibi tartışalım. Bu seriden spoiler yemediysen, izledikçe fikirlerini yazmanı isterim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık