Ne azı yahu bitti sayılır. Son 1 ya da 2 bölüm. Bir devir kapanıyor.Ha anladım az kalmış.
Ne azı yahu bitti sayılır. Son 1 ya da 2 bölüm. Bir devir kapanıyor.Ha anladım az kalmış.
Tamam ama daha bunların çocuklarını falan göstermiyecekler mi :SNe azı yahu bitti sayılır. Son 1 ya da 2 bölüm. Bir devir kapanıyor.
Göstermezler ya da tutmaz. Kishi elini çekti. Asistanları falan yaparsa ama o da tutmaz. Baruto fazla artist.Tamam ama daha bunların çocuklarını falan göstermiyecekler mi :S
Naruto Sasuke vs'si 3 bölümden fazla sürer sadece.Ne azı yahu bitti sayılır. Son 1 ya da 2 bölüm. Bir devir kapanıyor.
Sürsün ya, filleri bile her hafta izledim. Naruto'ya biraz torpil yapsınlar. Sasuke'nin ağzına ağzına vursun.Naruto Sasuke vs'si 3 bölümden fazla sürer sadece.
Ben de izledim fillerları çünkü baya şeyleri açıkladılar.Sürsün ya, filleri bile her hafta izledim. Naruto'ya biraz torpil yapsınlar. Sasuke'nin ağzına ağzına vursun.
1-2 bölüm zaten eski vsleeri hatırlar bunlar.
Tam vs ye başlayacaklar sonra filler sokmazlarsa bak içimden bir his öyle diyor. Yok çocukluklarına dönerler yok birbirlerini hatırlarlar..Naruto Sasuke vs'si 3 bölümden fazla sürer sadece.
İyi de o kesin olacak zaten. Hem mangada öyle konuşmaları vardı hem de sahneler de var zaten openningde bileTam vs ye başlayacaklar sonra filler sokmazlarsa bak içimden bir his öyle diyor. Yok çocukluklarına dönerler yok birbirlerini hatırlarlar..![]()
Animesini izlemiyorum ben mangasını da öylesine okuyup geçiyordum. Uzatırlar manasında dedim. Mangada da varsa uzatırlar işte daha da...İyi de o kesin olacak zaten. Hem mangada öyle konuşmaları vardı hem de sahneler de var zaten openningde bile![]()
Animesi baya iyi gidiyor bence. Son vsyi izlersin artıkAnimesini izlemiyorum ben mangasını da öylesine okuyup geçiyordum. Uzatırlar manasında dedim. Mangada da varsa uzatırlar işte daha da...