Roronoa Zoro
Jiraiya her an bir çocuk bulup atlayacakmış gibi duruyor, hiç beğenmedim.Naruto Official Guestbook Shinden Rai no Sho'dan mangaka çizimleri.
Mitsutoshi Shimabukuro'dan (Toriko) Jiraiya çizimi.
![]()
Jiraiya her an bir çocuk bulup atlayacakmış gibi duruyor, hiç beğenmedim.Naruto Official Guestbook Shinden Rai no Sho'dan mangaka çizimleri.
Mitsutoshi Shimabukuro'dan (Toriko) Jiraiya çizimi.
![]()
Şirinlik değildir o altından başka bir anlam çıkar.Oda'nın çizimi bi bana mı güzel geldi. Gerçi şirinlik olsun diye Chopper çizmeseymiş...
Çizecek yerleri ağrıyormuş.Akira neyini güzel çizmiş , baktımda bildiğin basit bir çizim öyle ince bir detay varda göremedik mi acaba.
Gerçi ben Dragonballı genel olarak vasat buluyorum çizim konusunda , şimdi gelipte efsanedir denilip saldırıya uğramakta istemiyorum.Ama öyle benim gözümde.
Kubo nerde o niye çizmemiş.
Bu tanuki kung fu point açıyor ya belki ilerde drunken kung fu yapar yada kapı falan açmasın.Şirinlik değildir o altından başka bir anlam çıkar.![]()
Bir gün değerimi anlayacaksınız ama o zaman çok geç olacakBu tanuki kung fu point açıyor ya belki ilerde drunken kung fu yapar yada kapı falan açmasın.
@Tensei falan haklı galiba hep arakçılık bunlar
Bu adam yakışıklı daa . Şaka mı bu ?Paylaşıldı mı bilmiyorum.
Kakashi
http://www.animenewsnetwork.com/int...ally-revealed-for-all-the-world-to-see/.87519![]()