Naruto'yu da hiç sevmem benDoğru diyorsun.Bİri allah kahretsin böyle hayatı herkesi öldüreceğim modunda.Diğeride sasuke beni öldürse de önemli değil yeterki sasuke benim olsun.

Naruto'yu da hiç sevmem benDoğru diyorsun.Bİri allah kahretsin böyle hayatı herkesi öldüreceğim modunda.Diğeride sasuke beni öldürse de önemli değil yeterki sasuke benim olsun.
Naruto/Sasuke için bütün anime harcandı üstadım ya bende üzgünüm vallaNaruto'yu da hiç sevmem benAdam akıllı sevdiğim bir Lee bir Shikamaru vardı onları da da hiç göstermediler adam akıllı.
Bunları böyle yazacağına arkasında kara top olan Naruto , gözünde rinnegan olan Sasuke, sage gücü ve kyuubi güçlü Naruto vb. diye açıklasan daha net olmaz mı ? Şu haliyle hepsini anlamadım daB
RS-Adult Naruto>>RS-Adult Sasuke>> BSM Naruto>>BM Naruto= War EMS Sasuke >>KCM1 Naruto> Kabuto war EMS SAsuke diye gider. Öyle aralarında atla deve yok.
Olm g2-g3-g4'ü vites bir iki üç diye mi açıklıyorsunuz? Seride geçen terimler hepsi işte.Bunları böyle yazacağına arkasında kara top olan Naruto , gözünde rinnegan olan Sasuke, sage gücü ve kyuubi güçlü Naruto vb. diye açıklasan daha net olmaz mı ? Şu haliyle hepsini anlamadım da![]()
Güzel bilgilendirme ellerine sağlık.Olm g2-g3-g4'ü vites bir iki üç diye mi açıklıyorsunuz? Seride geçen terimler hepsi işte.
EMS=Eternal Mangekyou Sharingan = Nihai Mangekyou Sharingan
KCM= Kyuubi Çakra Mod
BM=Bijuu Mod
BSM=Bijuu Sennin Mod
RS=Rikidou Sennin
Usta ve çırağı.... Favori ikilim. Sal Kirigakure'ye, paramparça etsinler. Pain&Konan'dan sonra yıkım gücü en yüksek ikili bunlar sanırım. Çok seviyorum. Eski formuma döneyim Sasori cosplay yapacağım zaten.
Sasori mi cosplayi? Ciddi mi buUsta ve çırağı.... Favori ikilim. Sal Kirigakure'ye, paramparça etsinler. Pain&Konan'dan sonra yıkım gücü en yüksek ikili bunlar sanırım. Çok seviyorum. Eski formuma döneyim Sasori cosplay yapacağım zaten.
Ne var ya, herkes bir tepkiyle karşılıyor. Ben karakteri seviyor olamaz mıyım? Yıllardır planım bu, ama işte çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğim içün, fırsatım olmadı.Sasori mi cosplayi? Ciddi mi bu![]()
Herhangi bir karakterin cosplayi'ni yapsan da benzer tepki verirdim, garip yaniNe var ya, herkes bir tepkiyle karşılıyor. Ben karakteri seviyor olamaz mıyım? Yıllardır planım bu, ama işte çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğim içün, fırsatım olmadı.