Vuruş gücü rasengandan kat be kat fazla Narutonun kullanamadığı minatonun tekniklerini kavrayan Borutodur Narutoyu seviyorsunuz anladım da boruto nefreti gözünüzü kör etmesin.
Hocam, bana icraat göster. Neyi kavradığının bir önemi yok, ona bakarsan Neji, ona hiç öğretilmediği halde tüm Juken tekniklerini öğrenmiş üstelik sadece elit Hyuuga'ların kullandığı Kaiten'de de 10lu yaşlarında ustalaşmıştı. Eee ne oldu Neji'ye ? Yani karakteri havalı havalı anlatmak bizi bir yere vardırmaz ben de Naruto'yu anlatabilirim nasıl kimsenin yapamadığını yaptığını, nasıl fark yarattığı, nasıl rakibini en çok şaşırtan ninja oluşunu vs... Naruto'nun edebiyatını konuşuyor olsak bu şekilde anlatmamız normal olabilirdi ancak güçten ve becerilerden bahsediyoruz, bana icraat göster. Aksi takdir de olay biraz masal anlatmaya kaçıyor.
Ayrıca sevgi idi, nefret idi buralara girip ad hominem yapacaksan ya da sentimental kasacaksan hiç bu topa girme dostum.
Naruto, Minato'nun tekniğini kullanamadı diye bir şey yok. Hiç Naruto'dan bunu kullanmayı deneyip de "kullanamadığı" şeklinde bir geri dönüş aldık mı ? Hayır. Adam daha da OP olmasın diye kullanmadı o kadar, Tıpkı Obito'nun Juubi Jinc olunca bir daha Kamui kullanmaması gibi vs vs.
Savaş arkında 16-17 yaşlarındaki Naruto bu çapta atakları ya yapabiliyordu ya da bunların etrafında savaşabiliyordu.
Bu da Boruto'daki Naruto'nun neredeyse öleceğini düşündüğü atak
4 Kuyruk Haline 100lerce metrelik Kusanagi penetre edemezken, Delta, bacağıyla deldi
Yani, At ile At sineğini kıyaslıyoruz, yapmayın etmeyin.