Itachi'nin tek eksiği çakra.Jutsu bilgisi,tecrübe,zeka vs. hepsinde üst düzey.Ama işte çakrası bu üst düzey yeteneklerini konuşturmaya el vermiyor.Reyiz yine Pain'e zorluk çıkarır ama Pain alır yüksek ihtimalle.
Naruto ile dövüşen Pain'i bilmem de edo Pain çok çok güçlüydü. Özellikle de gençleştikten sonra. Nardo ve Bee'yi aynı anda telef edecekti neredeyse.Itachi Pain'i alır diyenle Sanji Zoro ile aynı güçte diyenler aynı insanlar olabilir.
Nardo'da Kyuubi olduktan sonra Nagato 'nun onu yenmesinin pek mümkünatı yok. Yine habire çakra basıp Nardo-kun'u kurtarırdı .Naruto ile dövüşen Pain'i bilmem de edo Pain çok çok güçlüydü. Özellikle de gençleştikten sonra. Nardo ve Bee'yi aynı anda telef edecekti neredeyse.
Yanlış hatırlamıyorsam animede Itachi araya girmeseydi Naruto için kötü olacaktı sonu. Bigmom'ın ruh çekme hareketine benzer bir şey yapıyordu hatta Nagato.Nardo'da Kyuubi olduktan sonra Nagato 'nun onu yenmesinin pek mümkünatı yok. Yine habire çakra basıp Nardo-kun'u kurtarırdı .
Son dövüşte Saske ve Nardo bayağı bayağı evrenin en güçlü ninjaları olmuş. Sonra gel cebinde oğluna ramen alacak paran olmasın hey gidi.
Pain'in yaptığı her şeyi Sasuke de yapıyor, o hareketler pleb ninjalar için tehlikeli. Kitle imha silahı gibi adamYanlış hatırlamıyorsam animede Itachi araya girmeseydi Naruto için kötü olacaktı sonu. Bigmom'ın ruh çekme hareketine benzer bir şey yapıyordu hatta Nagato.
Adam emekçi işte. Çalmadan çalışıyor. :/
Rinnegan'dan sonra yapabildi ama. :/ Zaten o seviyedeki Sasuke Nagato'yu çok fena harcar.Pain'in yaptığı her şeyi Sasuke de yapıyor, o hareketler pleb ninjalar için tehlikeli. Kitle imha silahı gibi adam![]()
İtachi, Shisui'nin gözününü Naruto'ya vermişti Sasuke karşısında ihtiyacı olabilir diye ama daha sonra büyük savaşta kendisi için, yani edo tensei'den kurtulmak için kullanıyor ve kayboluyor o yetenek. Sanırım tek kullanımlık.Itachi vs Pain kurguya bakar. Hatta Itachi'nin olduğu her dövüş kurguya bakar. Kim olursan ol tek atacak Totsuka kılıcı diye bir şey var. Onu yapıştıracak açık verirse karşı taraf, Itachi kazanır. Toplam güçte Pain öndedir. Itachi ise çok daha kurnaz biri. Düz bir savaş olursa Itachi'nin çakra biter, sonra Pain alır. Ninjalık durumları işin içine girerse Itachi daha avantajlı olur.
Edit: Unutmuşum hiç kullanmadı ama Itachi'de bir de Shisui'nin gözü var yine rakip tanımadan tek atacak. En iyi genjutsu kullanıcısı Itachi olmasına rağmen Itachi bile o genjutsu ile Kabuto'nun kontrolünden çıkmıştı.
Evet aynı insanlar.Itachi Pain'i alır diyenle Sanji Zoro ile aynı güçte diyenler aynı insanlar olabilir.