Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Sen daha iyi bilirsin tabi seriyi ama gördüğüm kadarıyla Lee fark yarattı şu anki gördüğüm adamlar içerisinde. Ayrıca Kakashi Lee'nin kapı açma olayı için ''bu sadece çok çalışmayla yapılacak bir şey değil'' diyor. İlk 5 kapının serinin genel yapısı içerisinde önemli olmadığı da doğrudur. Fakat şu anki seviyelerinde önemli bir farktı bence kapı olayı. Lee'de diğer teknikler de olsaymış uçacakmış çocuk. Delikanlı adam harbiden :)

Bu arada Naruto çok ezik harbiden :D Ama konuşmaları ve tepkileri çok komik, hoşuma gidiyor :) Kendisinden güçlü çok kişi var. Tabi ilerleyen zamanlarda eminim değişecek bir şey bu. Şimdi 1 aylık eğitime girecekler. Bakalım neler olacak :D
Ya lee adamdır tabi ama hani kapı açmak ve hiçbir şeyi olmayan bir çocuğun yapması bunu özel kılıyor. Olay birazda dahi ve çalışkan arasındaki şeye dönüyor. Dahi hemen kavradığı için üstünde durmaz ama çalışkan ezik çocuk gece gündüz çalışır sınıf birincisi olur. Lee'de diğerleri olsa böyle çalışmazdı. Ters eşleşme kurbanı oldu birazda yoksa çoğundan iyiydi.

Son animede gösterdiler. İtachi'nin ilk ortağı saklı sisten biri, Sis'in yondaimesi bunu harcıyor, İtachi'de ametarassu ile ayarı veriyor.
Bu İtachi'nin sevgilisi falan varmış.Ondan sonra dövüşe gelirken kolu sargılıydı bir hastalığı falan vardı bu kısımlar nasıldı.Öncesinde biriyle mi dövüşmüştü sasuke dışında.Seri bitti ama kafamda oturmadı bu kısımlar yada unuttum bazılarını.

Bu İtachi'nin sevgilisi falan varmış.Ondan sonra dövüşe gelirken kolu sargılıydı bir hastalığı falan vardı bu kısımlar nasıldı.Öncesinde biriyle mi dövüşmüştü sasuke dışında.Seri bitti ama kafamda oturmadı bu kısımlar yada unuttum bazılarını.
Mangada yok öyle şeyler ya. İtachi anime fillerde küçükken bir kız var onu mu diyorsun. Hastalığı ise MS kullanması sürekli olarak kendini tüketiyor, gözleri körleşiyor. Kakashi bile 2-3 kullanmaya görme kaybı yaşamıştı hatta İtachi'ye demişti. MS aynı zamanda vücuda yük bindiriyor. EMS (eternal mangekyou sharingan) olsa sıkıntı yaşamazdı. Biriyle dövüşme olayı da yok, her şeyi Sasuke için hazırlıyor zaten.

Mangada yok öyle şeyler ya. İtachi anime fillerde küçükken bir kız var onu mu diyorsun. Hastalığı ise MS kullanması sürekli olarak kendini tüketiyor, gözleri körleşiyor. Kakashi bile 2-3 kullanmaya görme kaybı yaşamıştı hatta İtachi'ye demişti. MS aynı zamanda vücuda yük bindiriyor. EMS (eternal mangekyou sharingan) olsa sıkıntı yaşamazdı. Biriyle dövüşme olayı da yok, her şeyi Sasuke için hazırlıyor zaten.
Valla tam hatırlamıyorum ama söz olarak geçiyordu galiba.Sasuke ile dövüşmeden önce zaten durumu kötüydü diye hatırlıyorum.Ms yüzünden sadece körlük olmuyormuydu ?

Valla tam hatırlamıyorum ama söz olarak geçiyordu galiba.Sasuke ile dövüşmeden önce zaten durumu kötüydü diye hatırlıyorum.Ms yüzünden sadece körlük olmuyormuydu ?
İtachi iki amaterassu bir tsukuyomiye ne hallere düşüyordu, Susanoo açınca kan kusuyor. MS zaten sıkıntı, EMS'i olsa hem daha güçlü olacak hem de vücuda zararı olmayacaktı. Sadece göz değil ya, vücudu da bitiriyor. Zetsu, İtachi'nin iyi olmadığını söylüyor. Sasuke'ye karşı yemeyeceği saldırıları yedi. Ama hepsi planının parçasıydı. Sasuke'yi sonuna kadar zorlayıp Oruchimaru'nun dışarı çıkması için yaptı. Sasuke'ye tek atımlık amaterassu bile yerleştirmiş. Kendi gözlerini de hazırda verecekti işte.

İtachi iki amaterassu bir tsukuyomiye ne hallere düşüyordu, Susanoo açınca kan kusuyor. MS zaten sıkıntı, EMS'i olsa hem daha güçlü olacak hem de vücuda zararı olmayacaktı. Sadece göz değil ya, vücudu da bitiriyor. Zetsu, İtachi'nin iyi olmadığını söylüyor. Sasuke'ye karşı yemeyeceği saldırıları yedi. Ama hepsi planının parçasıydı. Sasuke'yi sonuna kadar zorlayıp Oruchimaru'nun dışarı çıkması için yaptı. Sasuke'ye tek atımlık amaterassu bile yerleştirmiş. Kendi gözlerini de hazırda verecekti işte.
Tamam benim aklımda başka bir sebebi varmış gibi kalmış kol sargıda olunca.O tek atımlık ameterasu da çok garipti yahu.Bilgisayar değil göz bu adam programlamış komut yazmış resmen nasıl yaptıysa. :D

Tamam benim aklımda başka bir sebebi varmış gibi kalmış kol sargıda olunca.O tek atımlık ameterasu da çok garipti yahu.Bilgisayar değil göz bu adam programlamış komut yazmış resmen nasıl yaptıysa. :D
Naruto'ya karga yedirmişti, daha doğrusu Shisui'nun gözüydü. Göz tak, çıkar işleri biraz kolaydı artık onları görmezden gelmek lazım.

Sallamaya kalksam, Sasuke'ye uzun vadeli genjutsu yaptı derdim. Tobi'nin sharinganı hafızaya alıp Sasuke'ye gösterdi ve göz göze gelince amaterasuyu Sasuke yaptı ama fark etmedi. Sonuçta Sasuke'nin MS açacağını biliyordu.

Sen yanlış hatırlıyorsun. İtachi zaten vücut olarak kötü durumdaydı o durum da MS yüzünden değildi. Obito diyor ya Sasuke'ye anlatırken "Zaten ölecekti ama kardeşinin Uchia klanının gururunu taşıması için seninle savaştı ve senin ellerinde can verdi." diye. Yani İtachi zaten normalde de hastaydı MS yük bindirse de.

Naruto'ya karga yedirmişti, daha doğrusu Shisui'nun gözüydü. Göz tak, çıkar işleri biraz kolaydı artık onları görmezden gelmek lazım.

Sallamaya kalksam, Sasuke'ye uzun vadeli genjutsu yaptı derdim. Tobi'nin sharinganı hafızaya alıp Sasuke'ye gösterdi ve göz göze gelince amaterasuyu Sasuke yaptı ama fark etmedi. Sonuçta Sasuke'nin MS açacağını biliyordu.
Teorin iyiymiş.İtachi bu şekilde planladıysa güzel gerçekten.Orochimaru konusunu da iyi düşündü ama nedense onun geri dönebileceğini hesap edemedi.Mührü yeterli gördü sanırım.Demek onun bile bilemeyeceği olasılıklar mevcut.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık