Ne yapsın Lord o bücürüğü la :/ Etrafta bir sürü Sharinganlı var :/ Onu geçtim mokuton kullanabiliyorum lan ben :/ Sharinganla ne işim olur :W
O değilde Sasuke fanlığım tuttu hemen bir avatar bulayım
Şu adama bak ya
![]()
Benim avatarımı kullanabilirsin.
Ne yapsın Lord o bücürüğü la :/ Etrafta bir sürü Sharinganlı var :/ Onu geçtim mokuton kullanabiliyorum lan ben :/ Sharinganla ne işim olur :W
Şu adama bak ya
![]()
Subyancı karakterin hali başka oluyor morukO değilde Sasuke amacını kaybetmiş lan :/ Boşlukta adam. Eskiden yürek yiyip kage toplantısını basan adam ne hale gelmiş
Elin ucubelerinden atar yiyor gizleniyor lan :/ İçimi cız etmedi değil yalan yok üzüldüm .
Zamanında bedenini vereydi işte bana ://
Bugün Sasuke nin içine girmem lazım der , yarın Sarada nın

Subyancı karakterin hali başka oluyor morukBugün Sasuke nin içine girmem lazım der , yarın Sarada nın
Bir arada kadın kıyafeti giyiyordi Oroc
Bak bak şeyi unuttum unutturma adamda ölü fetişi vardı . Yatani geri kaldırıyordu .
Hem Subyancı hem Nekrofili hem Trans 3in1 manga tarihi bu kadar ilginç villian görmedi![]()
![]()
Kehribardan daha iyisin sıkma canınıBenim avatarımı kullanabilirsin.

Bu sefer ciddiydim.Kehribardan daha iyisin sıkma canını![]()

İki türlü de gayet başarılıydın bu senin için bir başlangıçBu sefer ciddiydim.![]()
Hataların :/Ama ama![]()
![]()
İki türlü de gayet başarılıydın bu senin için bir başlangıç![]()

PekiHataların :/
Çok fazla smiley :/ Fazla örneklendirme :/ Ve bütün güzelliğine ulaşamama :///

Pişman olursun. şimdiden büyük konuşma bence. :SNe yapsın Lord o bücürüğü la :/ Etrafta bir sürü Sharinganlı var :/ Onu geçtim mokuton kullanabiliyorum lan ben :/ Sharinganla ne işim olur :W
Şu adama bak ya
![]()