Bende böyle düşünüyorumNaruto fiziksel güç,hız,çakra olarak Minato'yu geçmiş olsa bile(ki bence artık geçmiştir.) aralarında düşündüğümüz herhangi bir vs'de Minato'yu yenemeyeceğini düşünüyorum.

Bende böyle düşünüyorumNaruto fiziksel güç,hız,çakra olarak Minato'yu geçmiş olsa bile(ki bence artık geçmiştir.) aralarında düşündüğümüz herhangi bir vs'de Minato'yu yenemeyeceğini düşünüyorum.
Haklısın güç ve çakrada fark koydu.Ama hız konusunda hala minato alayına atar gider yaparNaruto fiziksel güç,hız,çakra olarak Minato'yu geçmiş olsa bile(ki bence artık geçmiştir.) aralarında düşündüğümüz herhangi bir vs'de Minato'yu yenemeyeceğini düşünüyorum.
Raikage ile Naruto kapıştığında, Raikage Minatoya yaptığı atağın aynısını Naruto'ya yapıyordu diye hatırlıyorum.Haklısın güç ve çakrada fark koydu.Ama hız konusunda hala minato alayına atar gider yapar![]()
Sen kendi ağzınla söylüyorsun.Kyubi olmasa pain narutoyu yenerdi..Efsaneye göre bir kişi çıkacak ve kuyruklu canavarları serbest bırakacaktı efsane sennin gibi olacaktı.(bu kişi naruto).Naruto yakında kuyrukluuyu serbest bırakacak yani içinden çıkacak.O zaman narutonun gücünü merak ediyorum ben.Naruto kyuubi ile tam uyum sağladıktan sonra ondan güçlüdür BANA GÖRE tabi.Minatonun şu an naruto'dan uzay zaman jutsuları ve mühürler dışında bir fazlası yok.Naruto'nun da senjutsu devasa çakra FRS dışında bir fazlası yok.Naruto daha güçlü geldi bana.
Naruto vs pain vs'sini gördüğün halde böyle diyorsan ya seri de bir yanlışlık var ya sen de usta.Naruto'da kyuubi olmasa nasıl ne yönde gelişeceğini bilemezsin.
sen şuan var ya 10 sayfalık tartışma hazırlattınNaruto şuan sadece çakra ve yıkıcı güç olarak geçti Minato'yu. Hız konusunda denkler hatta Minato ışınlanma jutsusu kullandığı için daha avantajlı. Minato istediği heryere aynı hızda gidebilir olay bi mühre bakar ama Naruto bunu yapamaz sadace bulunduğu alanda hızlı hareket eder. Zeka ve taktik olarakda bütün seride Minato'yu geçebilen adam yok. Minato yıkıcı gücü Naruto kadar olmasada 1 vs 1 de yener Naruto'yu. Ayrıca kyuubi olmasa Naruto sınırsız sennin mode sınırsız frs sınırsız hayvansı güç ile Nagato'yu yenerdi. Çünkü sırrıını biliyordu Nagato'nun. Jiraiya o yüzden yenememişti,adam hazırlıksız yakalandı. Rinneganı alt etmek için sennin mode yeter yani(6 ayrı bedendeki kullanımından bahsediyorum,tek bedende hepsi olsa yenemez). Ayrıca Pain bana göre Rinneganın hakkını verememiş biridir koskoca serideki en büyük güç olarak gösterilen Rinnegan bana göre Sharingan'ın gerisindedir. EMS mi Rinnegan'mı deseler Ems derim ben. Rinnegan biraz daha ön plana çıkmalı seride adamın uchiha aşkından sharinganın gerisinde kaldı.
Farkındayımsen şuan var ya 10 sayfalık tartışma hazırlattın![]()
sen şuan var ya 10 sayfalık tartışma hazırlattın