Evet. Kabuto jutsuyu bozmadıkça ya da Edo Tensei etkisindekiler mühürlenmedikçe sonsuza kadar yaşarlar. Mesela Sasori gittiği halde Deidara kalmıştı.şimdi Sainin abisi resmi gördükten sonra yaşamak siteseydi ruhu serbest kalamyıp yaşamaya devammı ederdi ? öyle ise vücutları sonsuza kadar aynımı kalıcak ?
Olabilir. Kagami'nin Uchiha Klanı Katliamı ya da öncesinde öldüğü düşünülüyor. Bence olma ihtimali çok düşük tabi.Tobi=Uchiha Kagami?
sence olabilirmi böyle birşey aklımdan geçtide ihtimal varmıdır?
Birinden mi öğrendiği ya da kendi mi bulduğu bilinmiyor. Zaten bu tekniği yapan iki kişi var. Biri Minato Namikaze, diğeri de Hiruzen Sarutobi. Teknik bir Kinjutsu türü olduğundan Tobirama Senju bulmuş olabilir, eğer Minato değilse bulan.Minato Shiki Fujin'i kimden öğrenmişti ?
Sanırım Kakashi, Tsukuyomi, Amaterasu ve Susanoo yerine Kamui kullanıyor ve bu yüzden gözlerine zarar gelmiyor.Smoker , Kakashi sharingan'ı arkadaşından almıştı ve şuan ms var kamui gibi bir teknik kullanıyor. Normalde ms kullanan sharinganlar yavaş yavaş görme yeteneğini kaybediyor diye açıklanmıştı sanırım. Bu durumda Kakashi'nin gözü ms değilde ems diyebilirmiyiz ?
Shisui'nin ölümü sayesinde açıyor.İtachi ms'yi nasıl açtı, Shisui'den aldığı göz ile mi yoksa Shisui'nin ölümüne tanıklık edip mi açtı MS'yi ?
Aynı şey Kakashi içinde.Obito'nun gözünü alıyor sonra ölümüne tanık oluyor Kakashi ve sonra MS mi açılıyor?
Var. Seri içerisinde buna sahip olan 2 kişi var, biri Uchiha Madara, diğeri de Uchiha Sasuke. Eternal Mangekyou Sharingan açabilmen için, Mangekyou Sharingan'a sahip olman gerek ve kan bağın olan birinin Mangekyou Sharinganı'nı alıp kendine takman gerekiyor. Yani açması bayağı zor bir şey. Bildiğimiz tek özelliği de, göz tekniklerini sınırsız kullanmaya izin vermesi. Yani istediğin kadar kullan, kör olmuyorsun.Naruto'ya başlamadan önce ethernal mangekyou sharingan diye bir şey olduğunu okudum/duydum.Seriyi bitirdim en sonda 587'yi okudum ama hiç bir yerde ethernal mangekyou sharingan diye bir şey geçmedi.Öyle bir şey var mı? Varsa nedir acaba?
He o muymuş peki isminin ethernal diye geçtiğini hatırlayamadımVar. Seri içerisinde buna sahip olan 2 kişi var, biri Uchiha Madara, diğeri de Uchiha Sasuke. Eternal Mangekyou Sharingan açabilmen için, Mangekyou Sharingan'a sahip olman gerek ve kan bağın olan birinin Mangekyou Sharinganı'nı alıp kendine takman gerekiyor. Yani açması bayağı zor bir şey. Bildiğimiz tek özelliği de, göz tekniklerini sınırsız kullanmaya izin vermesi. Yani istediğin kadar kullan, kör olmuyorsun.