Hepsini ekle demiyorum ama Oroçhi vs Team 7 gibi efsane bir dövüşü eklememek de hata olur açıkçası.Anket sayısı 15. Seride var en az 60-70 dövüş. Hepsini eklememe imkan yok yani.
Hepsini ekle demiyorum ama Oroçhi vs Team 7 gibi efsane bir dövüşü eklememek de hata olur açıkçası.Anket sayısı 15. Seride var en az 60-70 dövüş. Hepsini eklememe imkan yok yani.
Minato vs Tobi'yi eklememek de hata ama anket sayısı az diyorum işte. Seride güzel dövüş sayısı fazla, anket seçenek sayısı az. Benlik bir durum yok. Buradaki her dövüş güzel yoksa.Hepsini ekle demiyorum ama Oroçhi vs Team 7 gibi efsane bir dövüşü eklememek de hata olur açıkçası.
Önce kült olanları ekleseydin keşke.Minato vs Tobi'yi eklememek de hata ama anket sayısı az diyorum işte. Seride güzel dövüş sayısı fazla, anket seçenek sayısı az. Benlik bir durum yok. Buradaki her dövüş güzel yoksa.
Üçüncü bir konu açmak isterim iki konuya da sığmayanları ama izin verirler mi bilmiyorum.Önce kült olanları ekleseydin keşke.
Bir sor, izin verilmemesi için bir neden görmüyorum.Üçüncü bir konu açmak isterim iki konuya da sığmayanları ama izin verirler mi bilmiyorum.
Sana özel açıyorum konu reis.Bir sır, izin verilmemesi için bir neden görmüyorum.
Bence herkes için yararlı bir konu olur, şahsi değil. En nihayetinde bu düşüncede olan bir ben değilim.Sana özel açıyorum konu reis.![]()