Kusura bakma da şuradan sonra tartışmama gerek yok. %100 Bölünmemiş Kurama + Dünyayı Madara olduğuna inandırmış. Mangekyo'sunu uyandırır uyandırmaz üst seviyede kullanmaya başlayan birisi

Minato bile adamın gücünden etkilenip acil durum planı kuruyor. Tobi + %100 Kurama çok güçlü değil ancak aynı anda iki hokagesi olan en güçlü köye dalıp iki kagesini de öldürüp, köyü yıkabileceğini düşünüyor

Bir de bu nasıl tartışma yöntemi ? Ben de "Sen de Itachi'yi çok büyütmüşsün" diyip kapatayım o zaman. %100 Kurama öyle bir güç ki, Madara,EMS Elde ettikten sonra bile Hashirama'ya karşı kazanmak için fark yaratabileceğini düşünüp kuchiyosesi yapıyor

Ama önemsiz ya. Varsa yoksa ıtachi ve onun dövüştükleri tabi ki

lel
Kardeş o animede oluyor, mangada yok filler o ve o kirin'i tanrısal bir sasuke yapıyor. Hebi Sasuke değil
Biliyorduk zaten cinyıns kardeş.
Kardeşim, Raikage mi ıtachi, adamın bir susanosu patladı orada çok net bunu her naruto okuru biliyor. Sonra da bir daha açıyor hatta Zetsu da söylüyor susano ile kurtulduğunu ve hatta ve hatta direkt Itachi kendi diyor.. Kafana göre yaz seriyi.
Itachi ile dövüşen Sasuke'nin, Kurama "kantrlayan" Kirin attığını göster de eğlenelim.
Itachi dayanmıyor ona ... Öyle olsa Kabuto karşısında daha zayıf tekniklere susano açmaz bedeni ile tanklardı

Te Allahım.
Kısa süreliğine. Ve hala alttan savunmasız .
Biz açmıştık zaten aç oku da bizi yakala aga.
Böyle bir şey demedim. Demogoji tam gaz devam.
Minato için söyledikleri de var merak etme. Kaldı ki, Tobi'nin dediği şeyi deme sebebi onun gerçek madara olmayışını bilmesi ve akatsuki hakkında çok şey bilmesi. O yüzden planları sekteye uğratabileceği için söylüyor. Kaldı ki,Söylemleri, icraatler ve beceriler ile desteklemek gerekiyor. Öbür türlü en güçlü Hokage hala Hiruzen o zaman çünkü alenen Hashirama için kimse en güçlü Hokage demedi ama Hİruzen için dedi

Bunun gibi bişi bu.
Neyse abi sen kabak tadı vermeye başladın. Tartışma arabesk rap kasetine döndü

5-6 sayfa geriye git orada başka mesajlarım da var. Aç oku her açıdan bu konuya yanıt verdim zaten. Tekrar etmeme gerek yok. Selametle
Edit: buyur kanıt:
Sağ Alt Panelde Itachi "Eğer buna sahip olmamış olsaydım, Ölmüştüm" diyor ! Itachi kendi bedeni ile Kirin tanklamıyor yani bunu iddia eden birini de ilk defa duydum