EyvallahBen burada konudaki yazılan yanlış bilgiyi kastediyordum. : )

EyvallahBen burada konudaki yazılan yanlış bilgiyi kastediyordum. : )
En başta açıklamam gerekirdi. İki tarafta yanlış anlamış.EyvallahFrekans karışmış
Kusura bakma...
Fanlarının çokluğu ile bilinir ama haterını daha çok gördüm burada.Bu forum neden itachi duşmanıdüşmanlıkları yetmiyor gibi durmadan da itachinin kaybedeceği vsler yapmışlar
![]()
Bu gezegen üzerinde hatta gezegeni geç tüm çoklu evrende! Zoro fanlarından daha kötü, daha toksik ve daha fanatik bir şey daha varsa onlara Itachi Fanları denir. Itachi için insanların birbirini bıçakladığı bir gezegen burası.Bu forum neden itachi duşmanıdüşmanlıkları yetmiyor gibi durmadan da itachinin kaybedeceği vsler yapmışlar
![]()
Zoro fanlarını mumla aratırlar valla. Sanji fanları hele yanlarında pamuk şeker kalır, değerimizi bilin.Bu gezegen üzerinde hatta gezegeni geç tüm çoklu evrende! Zoro fanlarından daha kötü, daha toksik ve daha fanatik bir şey daha varsa onlara Itachi Fanları denir. Itachi için insanların birbirini bıçakladığı bir gezegen burası.
Seri bitti. Karakterlerin helvaları bile çoktan yendi. Dünya değişti. Fakat Itachi'ye duydukları sevginin ateşi azalmadı ve her geçen gün daha da ateşli hale geliyor. Gerçekten korkutucu. Çizik kafa bandı ve koyu renk ojelerle bir gece ansızın tüm ülkelere darbe yapacaklar.Zoro fanlarını mumla aratırlar valla. Sanji fanları hele yanlarında pamuk şeker kalır, değerimizi bilin.
Haterları da az değil şimdi be Yuba.Bu gezegen üzerinde hatta gezegeni geç tüm çoklu evrende! Zoro fanlarından daha kötü, daha toksik ve daha fanatik bir şey daha varsa onlara Itachi Fanları denir. Itachi için insanların birbirini bıçakladığı bir gezegen burası.