Güzel. Ayak üstü kârlı çıktık.Kusur ne yahugördüm şeyi soylim dedim benden sorry asıl. Ay demese ben de Samehada'ya yorardim zati
bir gün bol bol Reyli savunacam bu Itachi seyini telafi ederim. Meio-sama. :d

Güzel. Ayak üstü kârlı çıktık.Kusur ne yahugördüm şeyi soylim dedim benden sorry asıl. Ay demese ben de Samehada'ya yorardim zati
bir gün bol bol Reyli savunacam bu Itachi seyini telafi ederim. Meio-sama. :d
Yagura yok mu?Bana Bijuu'su ile anlaşması olan her hangi birine genjutsu yapıldığı tek bir an gösterebilir misin sayın Uchihaboi?
Yagura perfect Bijuu muydu ki?Yagura yok mu?
Öyle diye anımsıyorum. Öyle şart mı vardı? Tam hatırlayamadım.Yagura perfect Bijuu muydu ki?
Naruto bijuu kontrol sonrasi kaç tane genjutsu altına girdi bakabilirsin. En basit Genjutsu yapacak Sasuke ile yapilan son vs'de Sasuke kaç kere genjutsu denemişÖyle diye anımsıyorum. Öyle şart mı vardı? Tam hatırlayamadım.
Yagura, Bee, Naruto bunlar perfect jinchuuriki.Öyle diye anımsıyorum. Öyle şart mı vardı? Tam hatırlayamadım.
Evet öyleymiş.
''Yagura was once the most powerful shinobi in his village, which led to his election as the Fourth Mizukage. He also mastered Isobu's power at a young age, becoming a perfect jinchūriki.''
Perfect olmasının alakası çakra alışverişi. Ama cidden öyleymiş ki serinin tüm parametrelerine ters bir olay.Öyle diye anımsıyorum. Öyle şart mı vardı? Tam hatırlayamadım.
Evet öyleymiş.
''Yagura was once the most powerful shinobi in his village, which led to his election as the Fourth Mizukage. He also mastered Isobu's power at a young age, becoming a perfect jinchūriki.''
Minato için bu sıkıntı değil. Senjutsu gibi bir opsiyonu var.Perfect olmasının alakası çakra alışverişi. Ama cidden öyleymiş ki serinin tüm parametrelerine ters bir olay.
Süre sıkıntısı var birde çakra verse bile herşey için çok geç olacaktır üzgünümHala element uyduruyorsun. Sadece Sharinganlıların karşı koyduğuna dair manga sayfası atabilir misin? Atamıyorsan konuşma artık.