Ellerine sağlık Smok, temiz ve sağlam iş yapıyorsun ama Sanji ve Nami gibi gereksizlerle uğraşacağına Zoro, Robin ve diğerlerini düzenlemeni isterdim![]()
Zoro ve Robin'in bu şekilde alt başlıklı olmamasının sebebi, onları güncellediğim dönemde Wikia'nın bu görünüme geçmemiş olmasıydı. Yeni yeni bunu yapmaya başladılar, o yüzden çeviride eksik yok. Fakat alt başlıklara ayrılmamış durumda. Güncellenmemiş karakterlerle işim bitince, bu formatta olmayanları da buna göre düzenleyeceğim.Sanji ve Nami'de bir ton, -kişisel bakış açısı olarak- karakterle gereksiz alt başlıklar görünce gözüme farklı geldi demek. Robin ve Zoro'da bu derinliği görmedim sanki o yüzden ekstra sırayla düzenliyosun sanıyordum. Anlaşıldı.
Bu çok vaktimi almadı, 6-7 saat falan sürmüştür.
6-7 saat çokmuş yine.Bu çok vaktimi almadı, 6-7 saat falan sürmüştür.
Eline sağlık.Bu çok vaktimi almadı, 6-7 saat falan sürmüştür.
Sanırım diğer yazılarına kıyasla bunu söylüyor. Dün, Sanji'nin güncellemesine 12 saat ayırdığını söylemişti.6-7 saat çokmuş yine.
Bu süre 50 dakikalık dizi altyazısı çevirme sürem ile aynı sayılır, çok gelmiyor o yüzden.6-7 saat çokmuş yine.
Muhtemelen Luffy güncellemesi o kadar sürer, belki daha fazla.Eline sağlık.
Şöyle 20 saat süren yazın var mı ? Varsa okumak isterim.![]()
Ona daha çok var o zaman. Şu an yayımlanmış olanlardan arayayım ben.Muhtemelen Luffy güncellemesi o kadar sürer, belki daha fazla.
Alıştıysan normaldir o zaman doğru.Bu süre 50 dakikalık dizi altyazısı çevirme sürem ile aynı sayılır, çok gelmiyor o yüzden.
Kum saati oranıyla çiziyor işte.Oda biraz orantılı çizsin Nami'yi.