MDL_Roronoa
Robin başlar başlamaz naminin vücudunda kollar çıkarıp boynunu kırar. Kılıç tutan adamı tutuyor yahu bu kadın :/
Nami nin alamayacağını düşünüyorum yani şu anda Robin alır mı diyeyim? Anlamadığınız nokta şu el ya da kol çıkartıyor diye siz kafadan eliyorsunuz yahu bu kadın aşırı açık veriyor. Kocaman el ya da kol çıkartıyor birisi çıkıp da kesmiyor ki? Gerçi Alabastada kesiyorlar bunu kendi eli kanıyor daha sonra yani biri bunun çıkartığı kolu koparsa kendi kolu kopar allah aşkınaNeden Robin Arlongu alamaz mı?
Doğru dürüst bir rakiple karşılaşmadı orasına katılıyorum. Ama Arlong Dev kol ve bacağı kesebilecek kişilerden değilNami nin alamayacağını düşünüyorum yani şu anda Robin alır mı diyeyim? Anlamadığınız nokta şu el ya da kol çıkartıyor diye siz kafadan eliyorsunuz yahu bu kadın aşırı açık veriyor. Kocaman el ya da kol çıkartıyor birisi çıkıp da kesmiyor ki? Gerçi Alabastada kesiyorlar bunu kendi eli kanıyor daha sonra yani biri bunun çıkartığı kolu koparsa kendi kolu kopar allah aşkına![]()
Daha Robin 5 dk uçamıyor. O meyve ortalama birinde olsa adalar arası seyahat yapardı. Hem 20 senedir kullanıyor. Devrimcilerin içinde bile 2 sene kal ama haki açma sen, ya da açamadı artık. Nami her türlü daha potansiyelli ve haki açmaya müsait.Arlongu alan Nami Robini alamıyor.ayrıca Robinin çıkardığı eller en ufak bir darbe alsa bu da Robine dezavantaj olarak geri döner. Kendi Vücudu da alıyor o hasarı.. Robin direk El ya da kol çıkartır Namiyi nakavt eder diye bir şey yok.
![]()
Robin daha 10 doriki etmeyen Spandam'ın boynunu kıramadı hemde dünyada en çok nefreti belki o anda Spandam'a karşı duydu ama sonuç yok.Olsun Robin bence daha avantajlı. Boynunu kırar Nami'nin.
Arlongdan bahsetmiyorum ben Robinden bahsediyorum. Robin için dedim. Naminin 2 yıl önce attığı yıldırımlar dev Oz u ve için de ki Moriayı etkiyordu yani ... Gerisini sen düşün bu alet tek yıldırım da değil bildiğin 4 element gibi bir şey her şeyi oluyor hemen hemen ..Doğru dürüst bir rakiple karşılaşmadı orasına katılıyorum. Ama Arlong Dev kol ve bacağı kesebilecek kişilerden değil![]()
Hayret Robin dersin diye bekliyordum. Kankan yaAlevli, buzlu adada iklimi yöneten Naminin tek yapması gereken zamana oynamak. Robin ekstrem sıcaklıklarda zaten ölecektir :/
Karşı karşıya olsa Robin derdimHayret Robin dersin diye bekliyordum. Kankan ya![]()
Kanka değil arkadaş kalmaya karar vermişler Robin devrimcilerden ayrıldıktan sonra.Hayret Robin dersin diye bekliyordum. Kankan ya![]()