Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Nami mi, Sanji mi?

Nami mi Sanji mi?

• Kullanılan toplam oy
    175
İşte yanlışın var. Nami yokken nasıl yol alıyorlardı? Zoro'ya rotacılığı versen iki bölüme biterdi manga(raftele ulaşırlardı yani).
Zoro belanın kokusunu aldığı için yine aynı çizgide ilerlerdiler ama sorun bu değil. Nami sayısız defa zorlu durumlardan çıkarmıştır gemiyi. Başka bir rotacı bunları yapamaz. İşinin ehli bir hanımefendi Nami swan.Hem Sanji'nin yüzde 98 oranında tayfaya katılma nedeni. Nami olmasa olmazdık <3

Nihai hedef için Nami ama hedefe giden yolu aşabilmek için Sanji daha önemli. Rotacılık meziyetleri uzun zamandır pek işlenmiyor o yüzden Nami çok daha değersiz görünüyor çoğu karakterden ama öyle olmamalıydı. Tayfa bu serinin çekirdeği ve hiçbiri önemsizleştirilmemeliydi. Ama 2y sonrası bazı üyeler geri planda kaldı.
Sanji meziyetleri ve gücü açısından yeri doldurulamaz bir adam şu an. Kendi görevinde de belki evrende gördüğümüz en iyi aşçıdır. Nami ise meziyetleri arka plana atılmış halde bulunuyor uzun zamandır ama bu kız muazzam bir yeteneğe sahipti. Gözlem ile pekiştirip Namiyi tekrar olmazsa olmaz göstermesi lazım Odanın.

Oda, Nami demiş gerisi boş aslında..
Oda çok yanlış şeyler dedi. Takılmamak lazım. :(

Oda, Nami demiş gerisi boş aslında..
Oda'yı ne zamandan beri adam yerine koyuyoruz ki? Meme sevdalısı japonun teki o da.

Zoro belanın kokusunu aldığı için yine aynı çizgide ilerlerdiler ama sorun bu değil. Nami sayısız defa zorlu durumlardan çıkarmıştır gemiyi. Başka bir rotacı bunları yapamaz. İşinin ehli bir hanımefendi Nami swan.Hem Sanji'nin yüzde 98 oranında tayfaya katılma nedeni. Nami olmasa olmazdık <3
Sanji bizim yerimizde olsa, Nami'yi seçerdi. Ben seçmem. Memeye oy yok.

Bazı arkadaşlar meme falan dediğim için kızabilir, anlıyorum ama 2y sonra Oda, Nami'yi bu hale getirdi maalesef. Eski Nami olsa, bir şey demeyiz. Çok değişti, farklı bir amaca yönelik sipariş edilmeye başlandı.

Son düzenleme:
Nihai hedef için Nami ama hedefe giden yolu aşabilmek için Sanji daha önemli. Rotacılık meziyetleri uzun zamandır pek işlenmiyor o yüzden Nami çok daha değersiz görünüyor çoğu karakterden ama öyle olmamalıydı. Tayfa bu serinin çekirdeği ve hiçbiri önemsizleştirilmemeliydi. Ama 2y sonrası bazı üyeler geri planda kaldı.
Sanji meziyetleri ve gücü açısından yeri doldurulamaz bir adam şu an. Kendi görevinde de belki evrende gördüğümüz en iyi aşçıdır. Nami ise meziyetleri arka plana atılmış halde bulunuyor uzun zamandır ama bu kız muazzam bir yeteneğe sahipti. Gözlem ile pekiştirip Namiyi tekrar olmazsa olmaz göstermesi lazım Odanın.
Aslında bu önem konusuna sadece işlevsellik açısından bakmamak lazım daha önceden şöyle bir yorum yapmıştım hala yolculuğun geneline bakarsak aynı düşünüyorum. Nami bence Oda için daha değerli bir karakter, ama Sanji daha fazla ön planda olmaya devam edecek. İşin şurası da önemli tabi.. WCI ve Wano, Sanji ve Zoro temalı arclardı. teması Nami'yi yansıtan bir arc tasarlanacak mı mesela ?
Önem sırasıysa luffy, Zoro, Nami diye gider ama iş işlevse Sanji tayfadaki herkesden daha öndedir.

Tayfada ki önemi düşünürken bence Oda'nın sözlerini çok da iplememek lazım. Zira herifin yalancı çobandan farkı yok bu sıralar.

Aslında bu önem konusuna sadece işlevsellik açısından bakmamak lazım daha önceden şöyle bir yorum yapmıştım hala yolculuğun geneline bakarsak aynı düşünüyorum. Nami bence Oda için daha değerli bir karakter, ama Sanji daha fazla ön planda olmaya devam edecek. İşin şurası da önemli tabi.. WCI ve Wano, Sanji ve Zoro temalı arclardı. teması Nami'yi yansıtan bir arc tasarlanacak mı mesela ?
Tayfada Naminin de içinde olduğu bir yarı üzerine 2 arc çizilip bu kızı böyle kullandıysa ya Oda için o kadar da önemli değil deriz ya da yine bir sıvama ve kötü kurgu var deriz. Odanın bir zamanlar dediklerine çok önem vermiyorum artık. Çünkü hem kendi tekzip ediyor kendini hem de mesela Law gibi bir gerçek var. Normalde farklı çizecekti adamı ama hayranları çok diye çizgisini değiştirmiş. O yüzden Sanji hem işlevsellik, hem hikaye hem de ayrılan süre açısından daha önemlidir. Ama zaten ben dedim Namiye iadei itibar gereklidir. Bunun da en büyük adımı büyük bir gözlem patlatmaktır. Yıllardır diyorum bu kızda muazzam bir gözlem çıkmaması Odanın beceriksizliğidir benim gözümde. Bunu en kısa zamanda bize göstermeli. Usopp bile güya gözlem gösterdi ama ortada emaresi yok yıllardır. Bu iki karakter bu anlamda çoppırın bile gerisinde kalmışsa bugün, karakterlerin değil yazarın suçudur bu. Bunlar ana karakterlerden ve böyle bir itibarı hakediyorlar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık