Aynı Madara dirildikten sonra yere serdiği Tobirama'ya şöyle diyor: "Hohoho! Ben cennetin yüzüne gülümsediği kişiyim. Kendine bir bak, tüm şinobiler arasında en hızlı olmakla övünen kişiye bak. Siz kardeşlerin tam gücünü geri kazanamamış olmasının bir nedeni var. İster rastlantı de ister kaçınılmaz olan ama şu anda tüm avantaj bende."![]()
Niyee beni durdurabilecek "tek kişi" Hashiramadır demiş ?
Tobirama iyi güçlü de , yerli yersiz çok abartılmış bu konudaMadara'ya rakipmiş lel.
Öldürecekken Hashirama izin vermedi işte. Beni öldür vs falan. Yoksa pek bir şansının olduğu söylenemez. Konaha kurulduğu zaman bile.Tobirama'yı ezerken İzuna'yı öldürdüğünden beri bunu yapmak istemiştim diyor ek olarak. Orada Tobirama ile oynaktan zevke geliyor, zaten gülüyor sürekli, ohohoho diye diye Tobirama bak neydin ne oldun diyor. Bak sen şu kadere demekte yani, mecaz yapmış. Ama oradaki konuşma öncesi ve sonrası ile Tobirama ve Madara arasındaki kişisel bir muhabbet. Tabi Haşimara'nın yeri ayrı Madara'da ama Tobirama ile özel bir husumeti ve geçmişi de var.
Madara rezil eder Tobirama'yı.Aynı ligde bile değil bu herifler.Tobirama gibi dahi bi adamı yenmek bunların harcı değil.Tobirama'nın rakibi Madara'dır