Tamam da adam için zaten tüm yetenekleri tek bir beden kullanırken daha güçlü denildi. Kaldı ki adam çakrasını 7 beden arasında bölüyordu. Ana Beden + 6 Path şimdi ise sadece ana Beden. Fark yaratacaktır.Nagato,Tobirama ve İtachi'ye karşı kendisi savaşırsa böyle bir şansı olmayacak.
Dostum o sıkıntı sen de.Galiba okuduğunu anlama sıkıntıların var.
Indra + Asura çakrası lafımı "Indra ve Asura" olarak okuduğunu yazıyorsun yukarıda ve hala anlamaktan bahsediyorsun.
Manga da olanı yazdım yorum yapmadım. Demek ki manga sana boş.Yani kardeş biraz boşa konuşmuşsun.
Aga çok fena takozluyorsun hala görememen şoke ediyor beni.Sonra ne diyorsun, bunun için de Uchiha ve Senju lazım. Hayır güzel kardeşim, Uzumakilerden de alabilrsin o Ashura genini. Anladın mı şimdi anlamamışsın dediğin yerde ne anlatılmak istendiğini? Anladın mı şimdi Nagato'nun Ashura geni taşıdığı için söylediğin "Uchiha ve Senju geni taşımadan..." lafının boşa çıktığını?
Kardeşim. Indra + Ashura'nın beraber gerekiyor. Sadece Asura değil.Kaldı ki bunların uzak akrabası olman yetmiyor. Indra ve Asura reenkarnesi olan kişilerin DNAları gerekiyor. Yani random bir uchiha ile random bir senju evlenince çocukları rinneganlı olmuyor.
Hal böyleyken Tek bir Uzumaki ne alaka ? ?

Bu kehanetin gerçekleşmesi için gereken şey ne. İkisinin cevabı da Ashura soyundan geldikleri için. Ashura da Indra da kendi soyundan gelmeyen birisinde reankarne oluyor mu olmuyor. Uzumakilerden birisinde reankarne oldu mu, oldu. Bu da Ashura dnası taşıdıklarına kanıt mı kanıt. Hem de kapı gibi kanıt. İster kabulet ister etme. İster okuduğundan benim söylediklerimi anla ister işine geleni anla

Of of of of .... Tahminimden de kötü durum

Anlamıştım. Ve zaten şu dediğin cümle bile yanlışani Nagato'nun o gözleri ölmeden taşıması bir Senju ya da Uchiha'nın ölmeden taşıması kadar doğal diyorum. Umarım anlamışsındır.

Nagato da bunların hiç biri yok.Tek şey Ashura'nın uzak bir kolundan gelmesi. Ancak bunun benim dediğimle bağıntısı yok zaten. Boş yaptın ve yapıyorsun..
Çok ilginçleştirmek istiyorsan konusunu aç hocam. off-topic yapıp zaten sulanmış suyu iyice bulamaç etmeyelim.Hadi işi ilginçleştirelim. Sakumo Hatake de olsa bu karşılaşmada sizce ezilir mi yoksa dayanır mı, düşünceler nedir?