Merhaba Giulietta. Avusturya'dan yana. Performansı ve sahnesi memnun etmezse mecbur İsveç.Favorin kim bu yıl?
Zaten bu yıl bayağı kötü. 2013 desem yine Only Teardrops vardı. 2011 ve 2017 gibi, hatta daha beter.Çok heyecanı yok sanki. Akılda kalıcı bir parçaya pek rastlayamadım. Tanıdığım bir Louane var, o da The Voice 2.sezonun yarı finalisti olduğu için. Armonisi fena değil ama onlar da pek tanıtım yapmadılar bu yıl.
Oasis ve Aerosmith çakması da amaçsızca gelmiş gibi.Zaten bu yıl bayağı kötü. 2013 desem yine Only Teardrops vardı. 2011 ve 2017 gibi, hatta daha beter.
Sazın bir getirisi olmaz mı diyorsun?Yarı finallerde jüri sistemi olmadığı sürece Azerbaycan elenme riskini taşıyacaktır. Bu da elenebilir.
Sanmıyorum ama olur, umarım. 2022'de Nadir o kadar iyi performans sergiledi. Finale kaldı ama jüri sayesinde, halktan 0 aldı. Son yıllarda düşük puan alıyorlar.Sazın bir getirisi olmaz mı diyorsun?
O kadar kötüler ki aradan sıyrılabilir. Bu arada Hollanda’lı şarkıcı temsil ettiği ülkeyi karıştırmış gibi.Sanmıyorum ama olur, umarım. 2022'de Nadir o kadar iyi performans sergiledi. Finale kaldı ama jüri sayesinde, halktan 0 aldı. Son yıllarda düşük puan alıyorlar.