Düz mantık hayat kurtarır bazen. Olayları eğip bükebilmek için bu kadar mantıklı olmaya kasma bence. Daha da fazla mantıksızlaşabiliyor insan o sıra.Diğer yorumlarımı okumamışsınbu arada luffy hateri değilim sadece düz mantıkla bakmıyorum o kadar.
Düz mantık hayat kurtarır bazen. Olayları eğip bükebilmek için bu kadar mantıklı olmaya kasma bence. Daha da fazla mantıksızlaşabiliyor insan o sıra.Diğer yorumlarımı okumamışsınbu arada luffy hateri değilim sadece düz mantıkla bakmıyorum o kadar.
Adam G4'ten darbe alıyor ondan dayanıksız oluyor. Jozu,Marco,Amiraller felan almaz felan sanılıyor galiba.??? Jozu Kata'dan çok daha dayanıklı birisi. Arkadaş iyi ki buradaki iki üç yorumcudan biri olduğunu biliyoruz.
Katakuri WB'nin 5. adamı klasında evet. Hı hıı.
Allah'ım sen bizi Luffy haterlarının şerriden koru, Yarabbim.![]()
Aokiji kolunu ve belli bir kısmını dondurdu diye tek yiyen bir adam Jozu. Ne dayanıklılığını görmüşüz ben anlamadım.Adam G4'ten darbe alıyor ondan dayanıksız oluyor. Jozu,Marco,Amiraller felan almaz felan sanılıyor galiba.
Luffy'nin saldırı gücü çok küçümseniyor bence ondan oluyor.Aokiji kolunu dondurdu diye tek yiyen bir adam Jozu. Ne dayanıklılığını görmüşüz ben anlamadım.
Tayfayı bilerek oraya koydum. 5. turun özellikle zor olmasını istedim fakat tayfada Jimbei dahil değil ve şuan ki güncel halleriyle yorumlayın.Luffy ise power uplu haline sahip.Tayfada takılır. Sıralama olmamış. Tayfada takılmasına rağmen Sabo'yu, Marco'yu alabileceğini Fuji'ye de yüksek ihtimal veriyorum.
Şöyle söyleyeyim o zaman. Luffy katayı yendi diye luffy yi ben beckman, shiryu, marco ve yonkoların 2. Tümen komutanlarından üstün görmem için bir neden değil. Luffy adaya geldiğinde 3.tümeni yenemiyordu o dövüş sırasında neden gelişememiş bizim oğlan ? Demekki kaçıp dinlenip gelişip öyle yenebiliyor rakibini. Crackerle şimdi dövüşse kazanır çünkü snackeman den kaçamaz cracker.Düz mantık hayat kurtarır bazen. Olayları eğip bükebilmek için bu kadar mantıklı olmaya kasma bence. Daha da fazla mantıksızlaşabiliyor insan o sıra.![]()