Dof öncekine göre katbe kat güçlü olduğunu söyledi. Ama buna rağmen dof o darbelere dayandı dimi? Sadece dofa zarar verebilecek seviyede. Aynı dof red hawktan da darbe yiyor. Red hawk yerken kustuğu kanla, king gon yediğinde kustuğu kan aynı

Suratına rihonu yiyor gene az kan geliyor. Ağzı burnu dağılmıyor koka ile kapladığında. Havadayken suratuna gulverin yiyor gene az kan geliyor ve gene konuşmaya devam ediyor. Üstüne leo bazuka yiyor gene ayakta
Sen G4'ün esas gücünü anlamamışsın.
1. Savunma:
Luffy g4de hem sert hem esnek oluyor. Dof luffye tekme attığında kokasını aşıyor ama esnek olduğu için luffy zarar görmüyor. Sengoku da luffye vurduğunda karnını şişirmiş ve zarar görmemişti. Sence sengokunun luffye zarar verememe ihtimali var mı? Yok dimi? Fakat luffy esneyerek fiziksel darbeleri absorbe ediyor. Yani garp da gelse kaidou da gelse luffye yumruk atsa hakisini dahi aşsa luffy zarar görmek yerine esneyecek. Zira haki meyve gücünü iptal etmez.
Normalde luffy g4de sert. O sertliği aştığında esniyor. Kraker luffynin tankını itere aşıyor ama luffy bu sefer esneyerek savunma yapıyor. Yani G4'te hakisi aşılmıyor diye bir şey de yok. Hakisi aşıldığı için esniyor. Hakisi aşılması demir kütlesi gibi sert duracak.
Bu yüzden luffy fiziksel dövüşte g4 süresince bence hiç kimseden zarar görmez. Ancak elementsel saldırılar, ve kılıç ustaları zarar verebilir. Kraker haki ile kaplasaydı muhtemelen tank modu da kesecekti. Ama kokasız daldı kendine güvenip. Veya yenilmesi gerekiyordu
2. Saldırı
Luffy diyorki bazı hayvanlar çok güçlüydü. Onları indirmek için bu boyuta çıkıp gücümü arttırmam lazım. Dof da gücünün arttığını söylüyor zaten. Luffynin fiziksel gücü arttığı için kolundaki itme de artıyor. Yeterli fizik gücü gösteremezsen luffy sana yüksek itmeyle vurur üstüne bir de geriye doğru iter bir yere çarpar bir darbe daha alırsın.
Dof luffye g4te iken sadece bir kere tekme şansı yakalıyor. Bu tekme işe yarasaydı luffyi geriye doğru itecek ve ardından iple kesme şansı olabilirdi. Fakat tekme ile itemediği için iplerle de kesemiyor. Benzer kesişleri tekme ile luffye g4 açmadan önce yaptı. Mangadan bakabilirsin. Yani tekme vurduğu gibi kesmiyor. Tekmeyi basıyor ardından tekmenin devamında ayaktan çıkan iplerle de kesiyor.
Bunun dışında luffyyi g4 dışı zaten hep kesti. Delik deşik oldu. Dof kendisi söylüyor.
En sonda da luffy tüm hakisini yumruğunda toplayıp son bir vuruş yapıyor. Burada da dofun tekniğini aşıyor. Dof G4'ü direkt dalmasına rağmen kesemediği. Burada da luffynin 10 dakikada biriktirdiği haki + kullandığın tekniğin etkisi var.
Dofun gücüne 100 desek luffy normalde 70 seviyelerinde. Ama g4 açınca 120 oluyor diyelim. Gücü dofu kat be kat aşmıyor. Luffynin kendisininkini kat be kat aşıyor. Dofu kat be kat aşsa, dof bir kere kola 2 kere surata bir kere de karna leo yedikten sonra hala ayakta durmazdı. Ki o dof ölümden dönmüş ilk yardımdaydı. İlk ilk yardımdan çıktıktan sonra bir süre luffy ona vurdu dof tepki bile gösteremedi. Biraz düzelince gene evire çevire dövdü dof. Yani Dofun normal luffye yaptığını, g4 luffy de dofa yaptı. Kimse çıkıp normal dof, normal luffyden kat be kat güçlü demiyor. Luffynin kendi hakkıyla dofa vurduğu ondan kan aldığı bir tane saldırısı yok g4 öncesi. Ya lawla vurmuş, ya da ilk yardım sırasında vurdu. Bunu da dof saldırıların beni gıdıklıyor diyerek söylüyor. Hatta dof lawa mermi atarken cavenish araya giriyor luffy o sırada g2 koka ile tekme basıyor dofa dof hala sırıtıyor
Kısacası normal dofun luffye yaptığını g4 luffy dofa yaptı. 2si de birbirine zarar veremedi bu aşamadı. Fakat mesele şu ki dof g4 hızına yetişemese de kendini kokalayarak büyük ölçüde korudu.
G4 luffy çok güçlü ama bir amiral falan değil. Amiralden de kan falan almaz. Yahu ölü haldeki dof koka yapıyor ağzından azcık kan geliyor

Krakerin püskevitini ancak kırıyor. Big moma çizik atamıyor. Akainu gelse Bigmoma vursa sence big mom güler mi? Adam WB'ye yumruk attı WB bile ciddi karşıladı.
Hepsini geçtim. Adada 500 tane luffyden güçlü canavar var. Luffy g4 ile yonkou sağ kolu olduysa rayleigh bunu bildiğin ölüme terk etmiş orda. 2, 3 tanesi yakalasa luffyi öldürür orda. Rayleigh de öldürür. Zira luffy diyorki onları yenmem için bu forma ve bu boyuta ihtiyacım vardı. Yani onları yenmek için en aşşağı yonkou sağ kolu mu olmak lazım? Bu canavarla sadece amiral seviyesi adamlar mı zarar verebilirdi? Yahu raylegih elini haki kaplayıp o canavarlardan bir tanesini deviriyor. Kral haki ile bayıltıyor. O canavar güçlü ama bir sağ kol seviyesi değildi. inuarashi seviyesi bile yoktu onlar.