Düşünsene yorgun haliyle Yonko sağ kolu alıyor. Düşünemedim ben. :/Karşısında doğru düzgün terlememiş biri var. Eğer burada Katakuri'yi yenebiliyorsa Cracker'le uğraşmasaydı Big Mom'ı da alırdı herhalde![]()
Düşünsene yorgun haliyle Yonko sağ kolu alıyor. Düşünemedim ben. :/Karşısında doğru düzgün terlememiş biri var. Eğer burada Katakuri'yi yenebiliyorsa Cracker'le uğraşmasaydı Big Mom'ı da alırdı herhalde![]()
Yorgun olmasa demek kiDüşünsene yorgun haliyle Yonko sağ kolu alıyor. Düşünemedim ben. :/
Katakuri Luffy'yi fena dövecek ama Luffy'deki azmi görünce git belanı başkasından bul deyip salacak Luffy'yi 
Dövmekten bıkacak mı diyorsun?Yorgun olmasa demek kiKatakuri Luffy'yi fena dövecek ama Luffy'deki azmi görünce git belanı başkasından bul deyip salacak Luffy'yi
![]()

neyse ki mangaka ben degilim bu kadar Luffy fani varken boyle bir hamle yapip satislari dusururdum muhtemelen.
Aslında bunu açıklama gereği duymayacağım üyelerden birisisin. Sorman garibime gitti.Bu aralar gözlerimi yakıyorsun.Keşke şu cümleleri yazmadan önce bölüme baksan.
Yenilirsek mi demiş?
![]()
AynenMizu Luffy'mi : ))
1 Saatlik video atmışsın haberin olsun : ))
Hocam kısasını bulamadım alel acele bakmıştım. Ama en azından dakikasını ayarlayıp paylaştım