Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Garp

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 363 81.8%
  • Sevmem

Kullanılan: 81 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    444
Yanlış bir seride olan bir karakter. Sırf Hasır Şapkaların rakibi diye oradakileri öldürtmeyen, salak bir yazar yüzünden harcanmış karakter.
Aynen katılıyorım aga zamanında rogarla 1-1 kapışan ve en güçlü kahraman olarak tanıtılan adam ne hikmetse görünmez olan adamın ismi neydı unuttum onu seziyor eeee en güçlü hakilere sahip yumruğu ile adaya ne yattığını gördüğümüz garp nedense o kılıçı hakisi ile durduramıyor karnını deldiriyor bla bla bla bok gibi sener yo. Hayır karasakal adada olsa 3-1 vs falan olsa yenilse anlarız. Yok karnına darbe alması aokji öğrencisine kıyamaması yorulması falan filan. Onu geçtim hani senkogu geliyordu gemiler hazırlanmıştı noldıu 1000 yıl geçti.

Bak sen olaya yanlı yaklaşıyorsun. Garp Xebec ve Roger için ZİRVE ÜÇLÜ diyorsun. Olay orda kopuyor zaten. Olay hakkında detaylı bilgimiz yok. Sadece varsayımda bulunabiliriz. Kesin konuşmak agenda piece e girer. Gerek yok.

Bekleyip görücez ben haklı mıyım değil miyim.
Üç tarafında başını çeken adamlar onlar orda olayı bilmiyoruz tabiki ama orda sert savaşa girdiğini en net kabul ediceğimiz kişi garp o kan revan halindeli durumundan belli diğerlerini düzgün göremedik bile çünkü.
Ama elbette ne desek teori olur ama tahmini bi güç sıralaması yapcak olsam beklentim olarak o an o adadakiler için
Xebec>~roger~garp>~wb>~shiki>rayleıgh>~gaban~>linlin>~ochoku>~captain jhon>~silver axe>kaido rookie>kalan roger ekibi(bence çöp kalan roger ekibi)
Kutsal şövalyelerin karışık bi şekilde savaştığını düşünüyorum sommer vs gaban veya başka kutsal şövalye vs rox ekip üyelerinden biri olmuş gibi garlinginde büyük bi rolu olmuştur illa.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 1)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık