Ben böyle muazzam güçte birisi olsam korsanlardan pek de bir farkı olmayan hatta zaman zaman daha bile acımasız olabilen denizcilerle bir olacağıma gider WB gibi bir korsan olurdum.Küresel çapta masum insanlara daha fazla yardım eden bir oluşum yok ki denizciliği bırakıp ona gitsin.Garibanın koruyucusu, adaletin temsilcisi.
Mangada geçiyor olması gerek. Onda geçmiyorsa bile Oda sanki geçen aylarda açıklamıştı. O da yanlış bilgiyse gömmek için başka bir şey düşünürüz artık. xdŞu bilgi nerede geçiyor yaw?
Fazla bağ kuruyor Garp, yumuşak kalpli.Plot Armor , yoksa bu hikaye oluşmazdı. Her dövdügü yok olsaydı Yonkou olmazdı.
@Roronoa Zoro
Yumruğunu kullanıyor. Luffy bu adamın torunu işte. O da ta serinin başlarında civiye yumruk atmaktan bile cekinmemişti.
Yalnız zamanında WB Rocks ile ortamın anasını ağlatıp katliamlar yapıyor.Ben böyle muazzam güçte birisi olsam korsanlardan pek de bir farkı olmayan hatta zaman zaman daha bile acımasız olabilen denizcilerle bir olacağıma gider WB gibi bir korsan olurdum.
Daha çok adam dövmek.Bu adamı denizci olmaya iten sebebi çok merak ediyorum.
Serideki en makara adamdır.
Garp'ı, Luffy üzerinden övüyorum karıştırmayalım. Onlar başka konular.Luffy'yi bu karaktersiz üzerinden övme yav. Luffy biricik. Hem daha güçlü olacak hem zaten daha karakterli. Aslanım Luffy.
2 İmparator kalırdı ama Denizcilerden de ölüm gelme olasılığı yüksek olurduKizaru, Sengoku, Garp Wano'ya gelse neler yaşatırlar bizlere acaba