Garp’ı mangada inceledim ve çöp olduğuna karar verdim. Bütün manga boyunca tek yaptığı hayırlı icraat Imu’ya yumruk atmakmış.
Şu adama hater olmak ne biliyim çok garip bişey.Garp’ı mangada inceledim ve çöp olduğuna karar verdim. Bütün manga boyunca tek yaptığı hayırlı icraat Imu’ya yumruk atmakmış.
Biçoğu ölümünden sonra geridönüş hikayesinde görülür anca görülürse 2-3 bölümde açıklarsa oda güzel olur.Garpla ilgili cevap bekleyen sorular;
1- Neden Denizci oldu ?
2- TV sonrası neden Denizcilikte kaldı ?
3- Roger takıntisinin nedeni ne ?
-- BMyle gösterilmese bile geçmişinin olduğu belli
-- Xebecle de geçmişinin olduğu Xebecin Harald bahsinden belli, üstüne bu bölüm Xebeci de yakalama isteginden bahsetmis
-- Roger disinda Çinjao geçmişi de var.
-- Güçlü rakip kovalama arzusu var, IMe saldirmasi da bu yüzden
-- Ancak neden Xebec TVye gidiyor deyince tepki vermedi de Roger da gidiyor deyince kalkip gitti ? Rogera karsi takintisinin oldugu belli ancak nedeni acik degil.
Asıl sevmek garip bir şey. Imu’e yumruk öncesi sevenlerin akıl tutulması yaşıyor olması lazım.Şu adama hater olmak ne biliyim çok garip bişey.
Vov
Anlayana çok kaliteli karakter valla pek çok yönden saygı duyulcak birisi aynı zamanda temsil ettiği güçlenme metodu,yaşadığı acılar, pozitifliği, hayata olumlu yaklaşımı, torun sevgisi, düşmanlarına duyduğu saygı, komiklikleri, yeri geldi zekası, emir komutaya bağlı olmadan kendi adaletine göre hareket etmesi felan baya güzel karakter valla okuyucuyla bağ kurmaya açık bi karakter.Asıl sevmek garip bir şey. Imu’e yumruk öncesi sevenlerin akıl tutulması yaşıyor olması lazım.
Değil. Tek icraatı Imu’ya yumruk atmak. Adam dediğin Kuma gibi, Dragon gibi olur…Anlayana çok kaliteli karakter valla pek çok yönden saygı duyulcak birisi aynı zamanda temsil ettiği güçlenme metodu,yaşadığı acılar, pozitifliği, hayata olumlu yaklaşımı, torun sevgisi, düşmanlarına duyduğu saygı, komiklikleri, yeri geldi zekası, emir komutaya bağlı olmadan kendi adaletine göre hareket etmesi felan baya güzel karakter valla okuyucuyla bağ kurmaya açık bi karakter.