Queen'i de amiral görüyor zaten sıkıntı yok.Dof’a Queen’den güçsüz diyorsu o yanlış bilgi
Queen'i de amiral görüyor zaten sıkıntı yok.Dof’a Queen’den güçsüz diyorsu o yanlış bilgi
Bunu da mı yapacaktın @Millennium Wizard?Jack'e yedirenler vardı bir ara.
Ey gidi.
Yapmış bile ?Bunu da mı yapacaktın @Millennium Wizard?
Saçma saçma muhabbetleri benim üstüme mal etmeyin yahu. ? Hakkımda asılsız birçok şey dönmeye başladı son zamanlarda tamam geyik yapıyorsunuz da dışarıdan okuyan gerçek sanacak sonra.Benim ağzımdan çıkmayan birşeyin geyiğini yapmayın rica ediyorum. :SBunu da mı yapacaktın @Millennium Wizard?
Demiş olma ihtimalin var ama bakmak lazım...Saçma saçma muhabbetleri benim üstüme mal etmeyin yahu. ? Hakkımda asılsız birçok şey dönmeye başladı son zamanlarda tamam geyik yapıyorsunuz da dışarıdan okuyan gerçek sanacak sonra.Benim ağzımdan çıkmayan birşeyin geyiğini yapmayın rica ediyorum. :S
Dışarıdan okuyan gençler lütfen geyik falan sanmayın. Daha ciddi olduğumuz çok az konu vardır. MW bilinsin derneği gururla ifşalarSaçma saçma muhabbetleri benim üstüme mal etmeyin yahu. ? Hakkımda asılsız birçok şey dönmeye başladı son zamanlarda tamam geyik yapıyorsunuz da dışarıdan okuyan gerçek sanacak sonra.Benim ağzımdan çıkmayan birşeyin geyiğini yapmayın rica ediyorum. :S
Kim ne derse desin Jack'in hakkı yendi.Jack'e yedirenler vardı bir ara.
Ey gidi.
Saçma saçma muhabbetleri benim üstüme mal etmeyin yahu. ? Hakkımda asılsız birçok şey dönmeye başladı son zamanlarda tamam geyik yapıyorsunuz da dışarıdan okuyan gerçek sanacak sonra.Benim ağzımdan çıkmayan birşeyin geyiğini yapmayın rica ediyorum. :S