Xebec de yami-yami çıkarsa gör o zaman şamatayıŞaka maka adam meyvesiz silahsız Roger la kafa kafaya idi.Şu ana kadar gördüğümüz 3 tane zirve noktada bulunan karakter var.Roger ve xebec meyveye sahipmi değilmi hala soru işareti.Eğer meyveye sahipseler Garp zirvenin tepesinde.
O zaman senden bir elimde 14lü bir elimde güller var klibi bekliyoruz. Sanji ve Pudding için.böyle dost zor bulunur
Dostluğunun onda biri kadar dede olabileydi belki biz de methiyeler düzerdik böyle o D'lerin utanç kaynağına.böyle dost zor bulunur
Aslında bu durum senin kabul edebileceğin türde bir şey olmalıydı, neden bu kadar tepkisin anlam veremiyorum.Dostluğunun onda biri kadar dede olabileydi belki biz de methiyeler düzerdik böyle o D'lerin utanç kaynağına.
Garp'ın kravatı>Roger'ın kılıcıRoger'ın da kılıcı en iyi 12'den. Şok dalgası atıyor. Yani onun da iyi bir silaha var. Garp'ın bir gömleği bir de yumruğu var.
Şimdi forumda yasak olduğu için söyleyemiyorum ama zamanında bu adama az gavat demedim ve hala aynı şekilde düşünüyorum.Aslında bu durum senin kabul edebileceğin türde bir şey olmalıydı, neden bu kadar tepkisin anlam veremiyorum.