Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Garp

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 372 81.8%
  • Sevmem

Kullanılan: 83 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    455
Kaido Wano başı YC1 üstü Luffyi kral hakiyle bayılttı, patlaman 30 saniye sürmüyor be usta :)

WBde falan yine kral haki kullaniyor diye etraftakiler söylüyor. Garpta o da yok, mezura alip cm ölçmeye devamke :)

Okumuyorsunuz anladik da bari resme doğru düzgün bakin :)

Gerçi sen de haklısın, Garp o kadar zayif ki kral hakiyi tespit etmek için resmi yakinlastirmak gerekiyor.

Bir de BMye bak :)

Burada kendini korumak için yaptığını nereden çıkardın? BM atağı yedikten sonra yapıyor attığın sahnede.

Burada kendini korumak için yaptığını nereden çıkardın? BM atağı yedikten sonra yapıyor attığın sahnede.
--Garp atağı yiyor, vücudundan kral haki çıkıyor, yandığı için üstü tütüyor. Kendini korumak için kral haki basmış işte, neyini anlamadın.

Atağın tamamını kendi vücuduna alsa ve haki basmamış olsa şöyle olurdu ve herkes de atağı olduğu gibi aldı derdi :)

BM, Shanks'ın filosunu yok edecek güçteki saldırıyı normal vücuduna alıyor, kral haki yıldırımı falan yok, hiçbir şey olmuyor. Garpta böyle bir sahne yok, kral haki basıp korumuş kendini.

--BM atağı yedikten sonra yapmıyor, kadın atağı yiyor, hala yemeye devam ederken kral haki çıkıyor vücudundan.

Al bu attığım sahnenin tam hali.

Kid'in atağı sayfalarca daha devam ediyor, atmaya gerek yok.

--Garp Xebec'in kendisini kral hakiyle savunduğunu, birbirlerini saldırı savunma anlamında nötrlediklerini söylüyor, sadece bu laf bile seni patlatıyor zaten.

--Garpla ilgili Demir Garp denmesini de kendisini sürekli hakiyle koruduğu şeklinde yorumlamak doğru olur.

BM'yi de ben bu çerçevede okuyorum. Şu sayfadaki her bir cümle kritik öneme sahip.

***Topla tüfekle ölecek biri değil, silahlar onun canını yakmaz, bu ifadeler Kaidoyla nerdeyse aynı.
***Demirden balon Garpla aynı
***Uykuda birilerini öldürmek, WBnin uykuda Ace'i teklemesi, hep benzer işler.

Kadın üstün ırk mensubu değil, insan ana babadan doğma, tahminimce ruh sağlığı bozuk olduğu için doğuştan bu kadın kendine haki basıyor, farkında bile değil ama. Misal Garp bilinçli olarak haki basmak zorunda, dikkati dağılırsa Şiryu gibi biri tarafından bıçaklanabiliyor. BM için bu söz konusu değil, çünkü savunma için bilinçli haki basmasına gerek yok.

--Garp atağı yiyor, vücudundan kral haki çıkıyor, yandığı için üstü tütüyor. Kendini korumak için kral haki basmış işte, neyini anlamadın.

Atağın tamamını kendi vücuduna alsa ve haki basmamış olsa şöyle olurdu ve herkes de atağı olduğu gibi aldı derdi :)

BM, Shanks'ın filosunu yok edecek güçteki saldırıyı normal vücuduna alıyor, kral haki yıldırımı falan yok, hiçbir şey olmuyor. Garpta böyle bir sahne yok, kral haki basıp korumuş kendini.

--BM atağı yedikten sonra yapmıyor, kadın atağı yiyor, hala yemeye devam ederken kral haki çıkıyor vücudundan.

Al bu attığım sahnenin tam hali.

Kid'in atağı sayfalarca daha devam ediyor, atmaya gerek yok.

--Garp Xebec'in kendisini kral hakiyle savunduğunu, birbirlerini saldırı savunma anlamında nötrlediklerini söylüyor, sadece bu laf bile seni patlatıyor zaten.

--Garpla ilgili Demir Garp denmesini de kendisini sürekli hakiyle koruduğu şeklinde yorumlamak doğru olur.

BM'yi de ben bu çerçevede okuyorum. Şu sayfadaki her bir cümle kritik öneme sahip.

***Topla tüfekle ölecek biri değil, silahlar onun canını yakmaz, bu ifadeler Kaidoyla nerdeyse aynı.
***Demirden balon Garpla aynı
***Uykuda birilerini öldürmek, WBnin uykuda Ace'i teklemesi, hep benzer işler.

Kadın üstün ırk mensubu değil, insan ana babadan doğma, tahminimce ruh sağlığı bozuk olduğu için doğuştan bu kadın kendine haki basıyor, farkında bile değil ama. Misal Garp bilinçli olarak haki basmak zorunda, dikkati dağılırsa Şiryu gibi biri tarafından bıçaklanabiliyor. BM için bu söz konusu değil, çünkü savunma için bilinçli haki basmasına gerek yok.
Güzel açıklama. Ama bu niye Garp'a eksi yazsın? Kadın aşamamış hakisini dersin.:D Zamanında BM Kaido'yu övdüğün şey için şimdi Garp eleştiriyon. Bir de BM'den hasar almıyor yani.:D

Güzel açıklama. Ama bu niye Garp'a eksi yazsın? Kadın aşamamış hakisini dersin.:D Zamanında BM Kaido'yu övdüğün şey için şimdi Garp eleştiriyon. Bir de BM'den hasar almıyor yani.:D
Garp, Kaido ve BM ayarında birisi değil de konu da bu değildi zaten. Tartışmanın başını kaçırdığın için sana anlamsız geldi tabi :)

O dörtlü içide en güçlü adam Garp çok net bir şekilde. Xebec Roger Garp kıyaslanıyor sürekli ve Bm dönüp vurmaya çalıştığında çizik bırakmıyor Garp'ın üstünde. Hikayeyi hiç okumamış olmak gerekir falan senin yorumun sadece. Aynısı Aramaki'ye olunca tam tersi Hasır Şapkalara ve tüm Wano'ya dalsa dayak yiyip giderdi diyorsun, e ne bildin? Neyini gördün de Aramaki dayak yerdi diyorsun. Adamın meyvesi muhtemelen birden fazla kişiyle dövüşmek için ideal, kendini yeniliyor vesaire ama "hehe dayak yiyip giderdi diyorsun" sırf fanlıktan. Kafada kurmuşsun zaten en baştan o söylediğin son şeyle ben ne anlatcam ki. King ve Queen'i kolay gösterdiği zaman zaten yaralılardı demesini biliyorsunuz ama güya bu yaralı adamları burun ucuyla yenmiş bizim tayfada yaralı ama onlara karşı dayak yermiş, aynen aynen.
Tartışmanın başı şu cümle, arkadaş Garp, BMden çizik almadı diyerek Garp > WB, BM, Kaido denklemi kuruyor. Ben de öyle bir şey yok diyorum. :)

1- Garp base halde saldırı tanklamıyor, kendine kral haki basıyor.
2- Garp'ın yaptığını BM doğuştan yapıyor zaten.
3- Garp'ın dengi Roger, WB'ye kitleniyor, WB meyve bile kullanmıyor.

Falan filan daha bir sürü şey yazılır da önemli değil, tartışmayı kaçırma diye yazdım. :)

Tartışmanın başı şu cümle, arkadaş Garp, BMden çizik almadı diyerek Garp > WB, BM, Kaido denklemi kuruyor. Ben de öyle bir şey yok diyorum. :)

1- Garp base halde saldırı tanklamıyor, kendine kral haki basıyor.
2- Garp'ın yaptığını BM doğuştan yapıyor zaten.
3- Garp'ın dengi Roger, WB'ye kitleniyor, WB meyve bile kullanmıyor.

Falan filan daha bir sürü şey yazılır da önemli değil, tartışmayı kaçırma diye yazdım. :)
E çizik almamış zaten :D Kral haki basmadı yada kral haki bastı dememişim ki. Bm Garp'ın çizik almadığını görünce tokuplarını vura vura kaçıyor demişim bir de, o da doğru.

BM en güçlü olmayan atağıyla Garp kendini kral hakiyle korudugu halde Garpi kizartiyor.

Korudu mu korumadı mı belirsiz.:D Yine atışlar başlamış.:D Ayrıca Garp'ı kızartamıyor.:D Garp bununla en yumuşak eti bile pişiremezsin diyor.
Benmi yanlış hatırlıyorum bu saldırıdan sonraki panel bigmom garpın suratını görüp altınamı kaçırıyordu?

Dünyada İsrail askerleri genel halkın gözünde birer katil.
One piece evreninde donanma genel halkın gözünde birer kahraman.
Donanma = Dünyadaki bütün askerlik ve polislerin birleşimi olan bir büyük bir organizasyon.Bunlardan ayrı birilerini yardım etmeye çalışsan hükümet tarafından t***** ilan edilirsin(Dragon'da olduğu gibi).One piece dünyasındaki TEK DÜNYA GAZETECİSİ morgans ne yazdıysa o kabul edilir.Garp gibi donanma kahramanı donanmada ayrılması halkın gözünde kendilerini katletmesine eşittir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık