Duygusal Sebebler:Law'a ogut verdi diye. Vs'de duygusallik olmaz he olur onun sonuda olum olur zaten. Bile bile sengoku'ya Law icin atacagim diye Garp'i one cikardinSengoku dedim. Tamamen duygusal sebepler.![]()

Duygusal Sebebler:Law'a ogut verdi diye. Vs'de duygusallik olmaz he olur onun sonuda olum olur zaten. Bile bile sengoku'ya Law icin atacagim diye Garp'i one cikardinSengoku dedim. Tamamen duygusal sebepler.![]()
Sengoku'yu Rosinante'den sebep seviyorum.Duygusal Sebebler:Law'a ogut verdi diye. Vs'de duygusallik olmaz he olur onun sonuda olum olur zaten. Bile bile sengoku'ya Law icin atacagim diye Garp'i one cikardin![]()
Anket sonucuna inat ben de Sengoku dedim. Böyle birbirine yakın karakterleri içeren başka bir vs. konusu açsan fark 10'u geçmez. Cılkını çıkarmış yine forumGarp alır ama 89 - 3 ağır olmuş ezici farkla alamaz mümkün değil.Sengoku dediğimiz adam mf savaşında 3 amiralden de güçlüydü buna eminim.Şimdi durumlar değişmiş olabilir o ayrı.
Yani Garp > Sengoku.Garp ile Sengoku arasındaki fark Roger ile Wb arasındaki fark ile aynı.
Nasıl görmek istersen.Ben denk görüyorum.Yani Garp > Sengeku.